Hebben! 8 sandalen die alle outfits deze zomer naar een volgend niveau tillen

Print
Hebben! 8 sandalen die alle outfits deze zomer naar een volgend niveau tillen

Foto: Pinterest

Het kwik stijgt en het zweetpeil in onze sneakers doet hetzelfde. Het wordt dus stilaan tijd om de verstikkende schoenen in te ruilen voor luchtige sandaaltjes. Maar dan hebben we het natuurlijk niet, nooit, nimmer of te nimmer over wandelsandalen van opa met sokken in. Brr. Rillingske. Deze acht sandalen zijn echte must haves om jouw voetjes deze zomer de nodige verluchting te gunnen en daarmee geen afbreuk te doen aan je outfit. In tegendeel!

DE RAFFIA OF GEWEVEN SANDAAL

De zomerschoen die bij de strafste zonnestralen aan de voet van menig fashionista gespot zal worden is de sandaal in raffia. Dankzij het geweven materiaal en de opvallende kleuren of patronen zorgt deze schoen voor alle summer vibes (als die nog zouden ontbreken, tenminste). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bertha in blue, what else for spring ? ??

Een bericht gedeeld door Charlotte Woivré (@charlottewoivre) op

 

DE STRAPPY BALLERINA FLAT

Deze platte sandaal met pointe-geïnspireerde sluiting rond de enkel is een elegante variant van de gladiatorsandaal. Deze sandaal komt helemaal tot zijn recht in zwart leder en kan met gemak elke outfit upgraden! 

 

DE SIGNATURE LOGO-SANDAAL

Voor de durvers (met geld)! Logosandalen zijn Jani proof, tenminste als je op verschillende maaltijden hebt moeten besparen om ze te kunnen betalen. We vragen je hier niet om met Speedo-badslippers het erf te verlaten, nee, als je voor logosandalen gaat, moet je écht beroep doen op designermerken. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love at first sight

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev) op

 

SNAKE SNACK

Ook deze must have sandaal mag deze zomer niet ontbreken in jouw schoenenimperium. Elegant en classy, maar toch jong en sexy: slangenleer is voortaan niet meer weg te denken uit jouw zomergarderobe!  

 

 

SPORTIEVE DAD-SANDAAL

Een gewaagder item voor de vergevorderden. Deze schoen leunt het dichtst aan bij de A.S. Adventure-soort die we eerder vernoemden (en die we ab-so-luut moeten vermijden), maar is daar een modieuze variant van waarbij we ons eten wel kunnen binnenhouden. Al blijft deze sandaal gevaarlijk terrein: we willen de nonchalante dad look zonder eruit te zien als een padvinder in Tirol. Ga jij de uitdaging aan? 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prada via @mytheresa.com ?? full outfit details on Monikh.com / http://liketk.it/2Al2G #liketkit @liketoknow.it

Een bericht gedeeld door Monikh Dale (@monikh) op

 

NEON SANDAAL

Neon heeft de hele fashion scene overgenomen anno 2019 en dat is voor het schoeisel niet anders. Een neon sandaal is de ideale go to voor speciale gelegenheden en werkt al-tijd bij bruine benen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

shoe cam

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

 

MINIMALIST SANDAAL

Less is more en dat neemt de minimalist sandaal behoorlijk serieus. Hoe minder schoenmateriaal, hoe beter. Idealiter houdt dit sandaaltje de boel bijeen met slechts één lijntje! Deze schoenen zijn ideaal voor een elegante, gesofisticeerde en vrouwelijke look, maar zijn jammer genoeg niet voor iedereen weggelegd - hobbit feet people, please exit -.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

Een bericht gedeeld door M Λ T I L D Λ (@matildadjerf) op

 

CINDERELLA’S SLIPPER

De cinderella slipper of gewoonweg "het muiltje" kennen we eigenlijk al van vorig jaar, maar zet haar succes gewoon verder. Deze sandaal oogt klassieker en is dus de ideale finishing touch om een casual jeans-outfit wat op te dirken. Opgelet: dit muiltje raakt snel verloren en om klokslag twaalf kan je best naar huis terugkeren! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Perfect pair

Een bericht gedeeld door Mathilde Gøhler (@mathildegoehler) op

 

Meest recente video's

Meer video