Gedaan met bloemenkroontjes, ‘glitter tits’ zijn de nieuwe festivaltrend

Print
Gedaan met bloemenkroontjes, ‘glitter tits’ zijn de nieuwe festivaltrend

Foto: Instagram | siobhanalexandria

Nu Coachella ten einde is gekomen, bespreken wij maar al te graag de festivaltrends. Want die ontstaan in de woestijn van Colorado, waar sterren hun meest doordachte nonchalante outfits bovenhalen om de show te stelen. Na het scrollen door heel wat gezichtsglitters, korte jeansshortjes en vlechten in alle maten, botsten we plots op een… euh… in het oog springende trend: glitter tits. Uhm, what? Jup, shiny boobies, daar hebben we het over!

Body art to the next level, dat zijn ‘glitter tits’ kort uitgelegd. De trend begon eigenlijk zo’n twee jaar geleden al, maar bleef in tegenstelling tot de vele diamantjes niet plakken. Dat was buiten de glitterfanaten en semi-nudisten gerekend, want die hadden duidelijk nog geen zin om het idee achter zich te laten, met dit jaar heel veel fonkelende boezems als resultaat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ????? ? ????Caroline Einhoff??? (@caro_e_) op

 

Eerlijk, wat draag je ook op een festival waar het makkelijk 35 graden is? Dat vrouwen genoeg hadden van een sticky-T-shirt-situation begrijpen we helemaal. Dus eigenlijk zou het ons niet mogen verbazen dat sommigen voor een meer ‘au naturel’ look kozen, je weet wel, zonder bovenstuk. Alleen wordt er van het vrouwelijk geslacht verwacht dat we onze tepels bedekken en daar wisten The Gypsy Shrine en Go Get Glitter wel iets op. Sprinkle some sparkle en klaar!

In tegenstelling tot afgelopen jaren, waar festivalgangers genoegen namen met enkele strategisch geplakte diamanten en een handvol glitter, worden nu beha’s nagemaakt die de Victoria’s Secret Fantasy bra het nakijken geven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door GO GET GLITTER (@gogetglitter) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door GO GET GLITTER (@gogetglitter) op

 

Hoe deze meisjes de drie miljard glitters van hun lijf gekregen hebben en of de glitter überhaupt bleef plakken na het obligatoire Instagramkiekje, dat zullen we maar in het midden laten. Zo lang ze er maar uitzien als echte kunstwerkjes, zijn wij tevreden!

Of de trend zich een weg zal weten te banen tot op de wei van Werchter of Tomorrowland is nog maar de vraag. Een optie is het zeker, want make-up, lash & brow boutique ‘Brows & Beyond’ demonstreerde al enkele staaltjes knap plakwerk op Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Make-up, Lash & Brow Boutique (@browsandbeyond_) op

 

Meer over Festivals

Meest recente video's

Meer video