Lidl maakt een avondje bingewatchen nog leuker door een ‘frikandel speciaal pizza’ te lanceren

Print
Lidl maakt een avondje bingewatchen nog leuker door een ‘frikandel speciaal pizza’ te lanceren

Foto: Lidl

Frikandelfanaten maken maar beter plaats in hun diepvries. Ohja, en gooi meteen ook die illusie van een perfect lijf overboord, want Lidl komt met frikandel speciaal pizza’s op de proppen en dan moet die bikini body even schuiven.

Zwoel zomerweer of niet, blijf jij trouw aan jouw Netflix-marathons? Tradities zijn er tenslotte om in ere te houden. Net zoals de traditie dat een avondje bingewatchen niet compleet is zonder een vettige snack. Maar dan volgt natuurlijk de onmogelijke opdracht om een keuze te maken tussen frituur of pizza. We feel you. En de smaakmeesters van Lidl ook, daarom combineerden zij het beste van beide werelden. Maak kennis met de frikandel speciaal pizza!

Denk: een krokante pizzabodem belegd met frikandellen, mayonaise, curryketchup en uitjes. Daarna volgt hoogstwaarschijnlijk een kleine kortsluiting in je hersenen, om dan tot de conclusie te komen dat dit eigenlijk geniaal is. Want a: geen gedoe meer om je frikandel speciaal te snijden in een veel te klein bakje, en b: door twee snacks in één te combineren eet je ook gewoon de helft minder gezond. Of zoiets.

Wie zich aan de speciale pizza wil wagen, zoeft vanaf 13 mei rechtstreeks met z’n karretje richting de vriesafdeling!