Hilarisch! Gert en James confronteren Viktor Verhulst met zijn acteerdebuut in ‘Thuis’

Print
Presentator to be Viktor Verhulst is deze week te gast op de boot van ‘Gert Late Night’. Maar ook al is de knappe bink ‘de zoon van’, daarom krijgt hij nog geen voorkeursbehandeling. Integendeel, Gert Verhulst en James Cooke rakelden voor de gelegenheid een filmpje op van ‘Thuis’ waarin Viktor zijn acteerdebuut maakte. Over awkward acteren gesproken…

‘Excuseer, ik zou binnen tien minuten in de Fazantendreef moeten zijn, maar ik heb mijn gps niet bij.’ Zo klonk het fameuze acteerdebuut van de toekomstige ‘Love Island’-presentator Viktor Verhulst dat zo’n zestal keer opnieuw afgespeeld werd. Kwestie alle ongemakkelijke blikken goed te kunnen meepikken.

‘Dat is het allerslechtste wat een figurant ooit gedaan heeft’, geeft Viktor zelf toe. Ter verdediging: Verhulst Junior ambieerde geen grootse acteercarrière, maar verloor destijds simpelweg een weddenschap van Jelle Cleymans, die toen nog Jens speelde. Of we binnenkort dezelfde schuchtere Viktor Verhulst op ons scherm te zien krijgen, valt nog af te wachten. Stem op 27 mei daarom zeker af op VIER.

Meer over films & series

Meest recente video's

Meer video