Triumph

Lingerie shoppen zonder compromissen

Een beha vinden die comfortabel zit en waarin je je op en top vrouw voelt, soms lijkt het wel mission impossible. Want in zo’n sexy exemplaar gaat er altijd wel iets knellen, en beha’s die wél helemaal perfect zitten, scoren heel vaak niet zo hoog op looks. Gelukkig bestaan er ook sexy beha’s die zo comfortabel zitten dat ze je elke dag kan dragen. Met deze tips hoef je op dat vlak nooit meer compromissen te sluiten.
Aangeboden door Triumph.

Ga voor comfort én stijl
Wist je dat elk vrouw gemiddeld acht beha’s heeft, waarvan ze er maar twee geregeld draagt? Enkel de comfortabele exemplaren mogen geregeld uit de kast, de andere liggen vaak eindeloos te wachten op die ene speciale gelegenheid. Als je gaat lingerie shoppen, laat je je dus maar beter niet alleen maar verleiden door mooie kleurtjes of kokette details. Met deze tips ga je voor comfort én een aantrekkelijke look. 

1. Je beha is meer dan de cups
Het comfort van een beha zit grotendeels in de cups: die moeten overal aansluiten en je volledige boezem omvatten maar ook zeker niet te strak zitten. Stretchkanten cups (een innovatie van Triumph die dateert uit 1954!) zijn wat dat betreft ideaal, want ze stretchen mee van nature en zetten zich mooi naar de vorm van je lichaam. Hou echter ook rekening met andere deeltjes. Zo moet het stukje tussen je cups bijvoorbeeld mooi aansluiten zonder dat het in je huid snijdt, net als de beugels onderaan in je cups, het rugpand en de schouderbandjes. Die laatste kan je meestal zelf verstellen, zodat ze net genoeg stretch bieden zonder te knellen.

2. De truc met de vingers
Als je een beha voor het eerst past, sluit je hem het best met het uiterste haakje. De omtrek is precies goed als die mooi horizontaal over je lichaam loopt en als je precies twee vingers achter de sluiting kan haken. Lukt dat niet, dan zit je beha te strak. Passen er meer dan twee vingers tussen of kruipt je beha achteraan omhoog, dan heb je een kleinere omtrekmaat nodig.

Tip: Boek nu een passessie bij Triumph en ontdek welke snit jou op het lijf geschreven is.

3. Omtrek en cupmaat
80% van de steun komt uit de omtrek van je beha. Was de omtrek van de beha die je paste te krap en probeer je een maatje groter, ga dan ter compensatie voor een kleinere cupmaat. Een 80B die iets te veel knelt aan je rug, vervang je dus door een 85A. Zat die maat juist te los, probeer dan een 75C. In een goede lingeriezaak krijg je standaard een meting aangeboden, om de eenvoudige reden dat een vrouwenlichaam zeer veranderend is.

4. Glad onder een T-shirt
Hou ook rekening met hoe je beha eruitziet onder je kledij. Draag je graag strakke T-shirts, dan is een beha met gladde cups – zoals de voorgevormde Amourette Spotlight - heel mooi. Zo krijg je een vloeiend silhouet, zonder allerlei oneffenheden door lintjes of broderie. Of doe online al eerste check, met de beha pasgids.

5. Verleidelijk met steun voor volle borsten
Heb je een vollere boezem en toon je graag wat decolleté, dan is een balconette de geknipte snit voor jou. De Amourette Charm balconette biedt grote borsten bovendien extra ondersteuning én een natuurlijk liftend effect. En met de leuke kleurtjes kan je volop variëren.

6. Zacht comfort, trendy look
Met een kanten bralette ben je tegenwoordig helemaal on trend. Het voordeel van deze snit is dat de kanten cups de vorm van je lichaam perfect volgen. Ideaal als je niet zo’n fan bent van voorgevormde bh’s met mousse én als je graag luchtige blouses of topjes met een diepere armuitsnijding draagt.

Tip: Op zoek naar de ideale beha? Pas dan zeker eens de Amourette uit het Triumph-assortiment. Wereldwijd heeft één miljoen vrouwen er op zijn minst één. Daarmee is de Amourette de populairste snit van het merk: maar liefst drie vierde van alle Triumph-fans heeft deze klassieker in haar lingerielade!

Together we triumph! Ontdek hier de nieuwe collectie van Triumph en vind jouw ideale beha.