Wow! Katy Perry ruilt haar pixie cut in voor een langer kapsel en is onherkenbaar

Print
Wow! Katy Perry ruilt haar pixie cut in voor een langer kapsel en is onherkenbaar

Foto: Isopix

Kapselkameleon Katy Perry is niet bang om de schaar in haar haren te zetten. Dat bewees de ‘Swish Swish’-zangeres toen ze in 2017 resoluut voor een kort pixiekapsel koos. Ook daarvoor schrok niemand nog toen Katy plots met blauw of roze haar op de rode loper verscheen. Zaterdag postte de ster een foto van zichzelf, inclusief nieuwe langere coupe, en laat ons alvast zeggen dat ze er ongelooflijk goed uitzag!

De foto van Katy Perry’s nieuwe ‘do’ betekent meteen ook het einde van haar ‘signature pixie cut’. Hoewel wij op de redactie fan waren van haar karakterkopje kreeg de zangeres destijds heel wat negatieve commentaren te slikken. Al denken we dat iedereen het wel eens is over haar vers geknipte bob. Yowza!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Como te llamas, baby? link in bio bb.

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op

 

 Voor haar make-over trok Katy naar Chris Appleton, een hair artist die ook al de lokken van niemand minder dan Kim Kardashian en Ariana Grande onder handen mocht nemen. Dat de zangeres geen ingenieus middeltje om de haargroei te bevorderen ontdekt heeft, is wel duidelijk. Of het gaat om extensions of een pruik kunnen we niet met zekerheid zeggen. Maar de bob mag alleszins blijven als het aan ons ligt!

Meer over haar

Meest recente video's

Meer video