OMG! Stradivarius opent eerste winkel in deze studentenstad

Print
OMG! Stradivarius opent eerste winkel in deze studentenstad

Foto: Instagram | Stradivarius

Eind maart wisten we je nog te vertellen dat de winkelketen Stradivarius binnenkort zijn intrede zou maken in het Wijnegem Shopping Center, en vandaag kunnen we je meedelen dat ook een gekende studentenstad een winkel van het Spaanse modemerk mag verwelkomen!

Ken je de winkelketen Stradivarius niet, dan is jouw bankrekening je waarschijnlijk dankbaar. De Spaanse winkelketen weet in te spelen op de laatste trends, maar doet dat voor zeer budgetvriendelijke prijzen. Een winkelmandje op de webshop is dan ook zeer snel gevuld.

Wie zich voorheen in het merk wou hullen, moest er een rit naar Rijsel of Utrecht voor over hebben, of kon zich online laten gaan op Zalando.be. Shoppen vanuit je luie zetel blijft een zalig concept, maar let’s face it, er gaat niets boven kledij kunnen passen in een fysieke winkel. En dat is vanaf nu wel degelijk een optie zonder daarbij je volledige tank leeg te moeten rijden, want er gaat vandaag ook één open in… GENT!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stradivarius (@stradivarius) op

 

De studentenstad is daarmee de eerste stad die een winkel van Stradivarius mag verwelkomen. Er werd geheimzinnig over gedaan, maar wie recent in de Veldstraat vertoefde, kon moeilijk naast de werken op nummer 49 kijken. Vandaag kan je al binnenspringen en van 15u tot 18u kan je genieten van lekkere drankjes en hapjes om de opening te vieren. Yay! Niet getreurd trouwens als Gent voor jou niet bij de deur ligt: volgende week opent de tweede winkel in Wijnegem Shopping Center!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stradivarius (@stradivarius) op

 

Meer over shoppen

Meest recente video's

Meer video