Aflevering 9 van ‘Temptation Island’ in een Twitterdop: kampvuur, acute kledingstress en natte barstoelen

Print
Aflevering 9 van ‘Temptation Island’ in een Twitterdop: kampvuur, acute kledingstress en natte barstoelen

Foto: VIJF

We ‘peddelen’ ons – tot groot ongenoegen van Rodanya - elke week een baan door de ‘Temptation Island’-afleveringen, en helaas, ook deze keer was er van vurige passie weinig sprake. Tenzij je de vlammen van het kampvuur meetelt, want de kandidaten mochten weer plaatsnemen op de stuntelig in elkaar getimmerde houten bankjes. SPOILER ALERT: er gaat niemand vreemd. Maar we zien wel de 43ste barkruk in het water belanden, krijgen opnieuw analyses te horen waar zelfs Doctor Phill van zou opkijken en vragen ons af of de laatste hersencel van Sidney ondertussen afgestorven is. Ook de vlijtige Twitteraars waren weer van de partij. Hier zijn ze weer, de beste tweets op een rijtje.

Als je dacht dat Laura destijds de sfeer van het programma naar beneden haalde, heb je Heikki duidelijk nog niet zien treuren. De jongen gedraagt zich alsof de andere bedhelft van ‘Ons Milou’ nog niet leeg is geweest. Ah nee, wacht, dat was Meghan!

 

 

Aangezien de dubbele bedden op het vrouwenresort onbemand – see what I did there – en vice versa, vullen we de rest van dit artikel maar op met een ode aan Sidney. Nog nooit hebben zo weinig hersencellen voor zoveel vertier gezorgd op Twitter.

 

 

En dan was er het kampvuur natuurlijk nog! Het moment waarop iedereen zich verslikte in wat hij/zij aan het drinken was – sterke drank aangezien je naar ‘Temptation Island’ keek:

 

 

Deze aflevering van ‘de helaasheid der dingen’ sluiten we af met de wijze woorden van @arjanbosedits:

Meer over Temptation Island

Meest recente video's

Meer video