Halleluja! Deze catwalk beautytrends kan je ook makkelijk zelf

Print
Halleluja! Deze catwalk beautytrends kan je ook makkelijk zelf

Foto: Shutterstock

Wij schuimden voor jou de looks op de catwalk af, op zoek naar de grootste beautytrends van de lente en de zomer dit jaar. En er is goed nieuws, want je hoeft geen professionele make-up artist te zijn om deze te kopiëren! Meer nog: deze trends zijn op 1-2-3 klaar en je verliest dus geen uren tijd 's morgens in de badkamer. Scroll verder en ontdek de zes populairste catwalklooks!

1. Felle tinten rond je ogen

Niet alleen in onze favoriete winkels zien we dit jaar collecties in alle kleuren van de regenboog, maar ook op je oogleden mag je helemaal losgaan! Sexy roze of fel babyblauw, het kan allemaal. Maar let op, hou het bij één kleurtje. Meerdere felle tinten combineren is een grote don’t.

 

2. Bronzer all the way

Weg met blush en highlight, want bronzer vervangt ze allebei. The 70’s are back – de bronzer smeer je gewoon lekker óp je kaaklijn en niet eronder. Supermakkelijk om aan te brengen en je hebt meteen een sunkissed look!

 

3. Virgin brows

Epileren? Niet meer nodig als je voor de virgin brows gaat. Hoe wilder, hoe beter! Je wenkbrauwen mogen eruitzien als kleine bosjes boven je ogen. Op de catwalk werden de brows nog extra naar boven gekamd voor een echt ruig effect. Let it grow, ladies!

 

4. Grafische glitters

Een trend die minder subtiel is en je wat meer tijd zal kosten, maar het resultaat is echt cool. Ga los met glitters en vormpjes, want deze combo zorgt voor een echte upgrade van je look. Best eerst eens oefenen, want dit is nóg moeilijker dan twee keer exact dezelfde shape eyeliner aanbrengen. The struggle is reaaaal.

 

5. Statement lippen

Yes, yes, yes! Een naturelle look met gekleurde lippen, het is een blijvertje. Alle tinten rood en roze zijn dit jaar jouw go-to. Kies voor een rijke, donkerdere kleur of net voor een felle, peach-achtige tint. Zie zelf wat het beste bij je past en kleuren maar!

 

6. Sproetjes

Of het nu het Meghan-effect is of niet, sproetjes zijn echt een ding op de catwalks. Geen plamuurwerken dus om ze verstoppen, maar modellen werden puur natuur de runway opgestuurd. Sproetjes zijn niet voor niets een van de zeven schoonheden, dus als je ze hebt: embrace them!

Meest recente video's

Meer video