Justin Bieber, Ariana Grande & co komen als dieren samen in liedje 'Earth' tegen global warming

Print
Justin Bieber, Ariana Grande & co komen als dieren samen in liedje 'Earth' tegen global warming

Foto: Lil Dicky

De aarde verkeert in moeilijkheden, dat weten we al langer, maar actie om daar iets aan te doen kwam tot een tijdje geleden nog maar traag op gang. Ondertussen zien we over heel de wereld mensen op straat komen om te protesteren tegen het klimaatbeleid en nu zetten ook Hollywood's grootsten een stapje naar voor.

De Amerikaanse comedian en rapper Lil Dicky trommelde heel wat grote namen op om het liedje genaamd 'Earth' te maken. In de bijhorende videoclip, die bijna een mini animatiefilm is, verschijnen alle sterren als een dier of plant. Zo maakt Justin Bieber zijn opwachting als baviaan omdat die aan een sneltempo leefgebied verliezen. Of Miley Cyrus als olifant, want die worden bedreigd door de jacht op hun ivoren slagtanden.

Hoe de wereld geholpen wordt door een liedje? Naast bewustmaking, brengt het natuurlijk ook geld op wanneer we ernaar luisteren of kijken. Die opbrengsten worden integraal gebruikt om aan organisaties te schenken die zich inzetten voor het milieu. Daar waakt Leonardo DiCaprio over, die eerder al een documentaire maakte over het milieu. Een goed initiatief als je het ons vraagt. Streamen maar!

Meest recente video's

Meer video