Hallo’kes! Dit is de opvolger van 'hottie' boer Jan in de nieuwe ‘Boer zkt vrouw’

Print
Hallo’kes! Dit is de opvolger van 'hottie' boer Jan in de nieuwe ‘Boer zkt vrouw’

Foto: MEDIALAAN

Ladies, haal die pen maar boven en pak je valies al in, want dit jaar is het in Canada te doen! Vorig jaar riepen we boer Jan in Australië al snel uit tot dé hottie van het programma. Zijn titel wordt dit jaar overgedragen aan horseman Stephan. Voorlopig kunnen we je nog niet verzekeren dat ook hij de temperatuur in de huiskamer zal doen stijgen met een strakke sixpack, maar de eerste indruk is alvast dik oké!

Deze week worden de boeren en de boerin die dit jaar meedoen aan ‘Boer zkt vrouw’ voorgesteld. Dina en An trekken opnieuw de wereld rond om de deelnemers aan een Belgisch lief te helpen. Eerder deze week leerden we al boeren kennen in Bulgarije, Kaapverdië en Duitsland, én een boerin in Finland. Vanavond is het de beurt aan paardenfluisteraar Stephan in Canada. Jiiii-haaaa!

Niet alleen de Canadese landschappen doen je zalig wegdromen, ook de boer die erbij hoort is niet mis. Stephan is een 33-jarige horseman en heeft zijn eigen paardenranch in Canada. Howdy cowboy! Op meer info moeten we nog even wachten tot zondag, want dan staat de extra lange kick-offaflevering op het programma.

Na de uitgebreide voorstelling van de boeren op zondag kunnen de brieven gepost worden. Ga dus al maar op zoek naar het mooiste gedicht en het lekkerste geurtje, want op deze boer Jan 2.0 wil je meteen indruk maken!

Bekijk hieronder ook de boerin en de boeren die eerder deze week werden voorgesteld.

BOERIN MARIANNE IN FINLAND

 

BOER VICTOR IN BULGARIJE

 

BOER ETIENNE IN KAAPVERDIË

 

BOER GERARD IN DUITSLAND

Meer over Boer zkt Vrouw

Meest recente video's

Meer video