Euh... 'Temptation'-deelnemers maken ruzie met presentatrice Annelien Coorevits op social media

Print
Euh... 'Temptation'-deelnemers maken ruzie met presentatrice Annelien Coorevits op social media

Foto: VIJF

'Temptation Island' 2019 is een wel héél speciale editie: waar het programma zelf oersaai is, speelt nu alle drama zich af op social media. Het is zelfs zo erg dat presentatrice Annelien Coorevits erin betrokken wordt. Na enkele uitspraken die ze deed tegen Het Laatste Nieuws bijten de deelnemers scherp terug.

Enkele dagen geleden ontplofte er nog een het één en ander tussen Rodanya en Milou, die elkaar wel de ogen kunnen uitkrabben. Nu delen Demi en Roger steken uit aan Annelien Coorevits. Die vertelde aan HLN dat ze het gevoel heeft dat bepaalde koppels zich niet hebben ingeschreven om hun relatie te testen, maar om bekend te worden. "Ze zijn enorm bezig met de camera’s en hoe ze overkomen. Ze kunnen het televisiegebeuren niet loslaten. Dat is best jammer. Je neemt in principe deel aan ‘Temptation’ om je relatie te testen."

We weten natuurlijk allemaal wat de afgelopen seizoenen al opleverden voor de deelnemers: betaald worden om naar feestjes te gaan, volgers op social media, cadeautjes van sponsors... Annelien zou wel eens een punt kunnen hebben als je het ons vraagt. Maar daar zijn Roger en Demi het absoluut niet mee eens. Die voelden zich blijkbaar wat aangesproken...

"Dat er dit jaar nog niets gebeurd is, wil juist zeggen dat de motivatie heel hoog lag bij ons 'saaie koppels'. Zo zie je maar, je bent beter een slet of mannelijk hoer en scheld je elkaar uit", schrijft Roger op Instagram. "Nooit gedacht dat dit seizoen zoveel kritiek zou krijgen. Ik dacht juist dat mensen in hun handen zouden klappen voor ons", gaat hij verder. Oh Roger, honey, jij snapt echt niet wat 'Temptation Island' inhoudt hé?

Ook Demi moest haar zegje doen: "Sorry, maar deze vrouw hebben wij letterlijk tien minuten per dag gezien. Ga toch weg, het enige wat je kon doen was stoken tijdens het programma. - That's her job, Brenda. -  En nee, het is geen 'relatietest'." Arme Annelien, ze doet ook maar haar best om er nog iets van te maken...

Meer over Temptation Island

Meest recente video's

Meer video