AHA! Dit zijn de favoriete zelfbruiners van de redactie

Print
AHA! Dit zijn de favoriete zelfbruiners van de redactie

Foto: Unsplash

Deze week trakteert moeder natuur ons op een prachtig weertje. Eén ding staat vast: sun’s out = legs out! Maar maar maar, onze melkflessen hebben al een hele tijd geen zon meer gezien en kunnen dus dringend een donkerder tintje gebruiken. Niemand wil natuurlijk reflecteren wanneer die eerste zonnestralen onze benen bereiken. Wij bij JaniTV hebben voor jou onze favoriete zelfbruiners op een rij gezet. Getest & goedgekeurd!

 Tiffany kan niet meer zonder deze mousse!

Over beroepsmisvorming gesproken… Onze redactrice Tiffany werd helemaal fan van deze St. Tropez mousse nadat ze een artikel schreef over zelfbruiners. “Ik kocht ‘m een dik jaar geleden en ben nog steeds aan het smeren. De mousse heeft een mooie olijfgroene kleur, wat ervoor zorgt dat je niet als een ‘Geordie Shore’-kandidate eindigt.” Dat klinkt als muziek in de oren! Enige nadeel? Je moet deze zelfbruiner na enkele uren nog afspoelen. “Maar als je het resultaat ziet, maal je daar helemaal niet om.”

Een laatste tip van Tiffany: een handschoentje gebruiken is een must!

 

Niet één, maar twee budget-proof zelfbruiners van Marlies

De eerste favoriet van project coordinator Marlies is een spray van Garnier die 1. heel gemakkelijk is in gebruik en 2. supersnel inwerkt. Geen vette boel dus! Marlies smeert deze wel uit, ook al staat er dat dat niet hoeft. “Echt top qua gemak en kleur.”

Een andere topper volgens Marlies is de bodymilk van L’Oréal. Deze blijft wat langer op je huid hangen, maar hij hydrateert wel en is in verschillende tinten verkrijgbaar. Het grootste pluspunt volgens Marlies? “Je wordt geleidelijk aan én egaal bruiner!”

We’ll have both, please.

 

 Lorenzo heeft drie must-have zelfbruiners voor jou!

Als je op zoek bent naar een mousse, is die van Kruidvat de grote favoriet van redacteur Lorenzo. “Hij is goed voor de portemonnee, de kleur is niet te intens of oranje en hij is makkelijk aan te brengen.” Dat is drie keer winning! Wel steeds een handschoentje gebruiken. Een minpunt? Na vier uur moet je hem afspoelen, en in tussentijd geeft hij wel wat af op je kleding.

Nog een aanrader van Kruidvat zijn hun tanning doekjes. Die zijn superhandig als je last minute nog een tintje nodig hebt, dat niet lang hoeft te blijven. Je smeert de doekjes over je gezicht en je hals en dan zie je al snel het resultaat. “Vooral in de winter handig als ik naar feestjes moet en er écht als een lijk uitzie.” Aha!

Saved the best for last, want dé absolute favoriet van redacteur Lorenzo is een zelfbruiner van Nivea. Deze body lotion is voedend en geeft je dus niet alleen een mooi tintje, maar ook een zachte huid. Lorenzo is helemaal in love: “Je kan deze élke dag aanbrengen, hoeft het niet af te spoelen en het geeft geen kleur of vlekken af.” Het enige nadeel is het typische “zonnebankgeurtje” achteraf. Maar hey, dat nemen we erbij als we er daarmee weer een tintje bruiner uitzien!

Meer over summer vibes

Meest recente video's

Meer video