S.O.S! Beyoncé dropt onverwacht nieuw album

Print
S.O.S! Beyoncé dropt onverwacht nieuw album

Foto: Sony

Beyhive, unite! Na een lange periode van stilte laat Queen B aka Beyoncé weer van zich horen. Samen met de release van haar muziekdocumentaire op Netflix brengt ze ook een nieuw album uit en die kan je al meteen beluisteren!

Het werd afgelopen week subtiel aangekondigd, maar iedereen wist meteen waar het over ging toen Netflix een teaserfoto met de tekst 'Homecoming' postte. Beyoncé's fans, ookwel Beyhive genoemd, gingen door het lint en konden niet wachten om te zien wat hun Queen B voor hen in petto heeft.

'Homecoming' geeft een sneak peek in het creatieve en emotionele proces achter het indrukwekkende Coachella optreden dat Beyoncé in 2018 gaf. De documentaire werd over een periode van acht maanden gefilmd en toont ook de terugkeer van Bey naar het podium nadat ze beviel van haar tweeling, Sir en Rumi.

Je kan de film vanaf vandaag streamen op Netflix, maar dat is niet alles. Geheel als verrassing kwam er ook een compleet album online te staan. Daarop staan alle songs die live op Coachella gebracht werden. Yay! 

 

Meest recente video's

Meer video