Hmmm, bij deze healthy lunches begin je spontaan te kwijlen

Print
Hmmm, bij deze healthy lunches begin je spontaan te kwijlen

Foto: Jamie Oliver / Albert Heijn / Downshiftology

Eindelijk! Het zonnetje komt er helemaal door en zeker tegen de middag schiet de temperatuur zaaalig de hoogte in. We krijgen spontaan zin in een heerlijke zomerse lunch. Voor de verandering dus liever eens geen boterham met choco. Maar wat kan je nog eten buiten die alledaagse lunches? Wij hebben wat overheerlijke – en very Instagrammable – gerechtjes voor jou!

 

Vietnamese spring rolls met scampi’s

Deze creatie is meteen eentje die je moet proberen want oh my god, wat is het lekker. Spring rolls in, belly rolls out.

Check het recept hier.

 

Hot & sour kippenbouillon

Een receptje van niemand minder dan chef-kok Jamie Oliver én het is helemaal niet moeilijk. Nog een plus? Het is ook volledig lactose- en glutenvrij!

Check het recept hier.

 

Miniquiches met spinazie, geitenkaas en kruiden

Op zoek naar een heerlijk vegetarisch hapje voor je lunch? Look no further, deze quiche is jouw go-to. 

Check het recept hier.

 

Eggs benedict met asperge en zalm

Dit receptje is niet alleen om je vingers bij af te likken, maar ook nog eens supersnel ready-to-serve! Het aspergeseizoen staat voor de deur, dus het ideale moment om jouw eggs benedict een leuke twist te geven. 

Check het recept hier.

 

Rode bieten wraps

Het is eens iets anders dan normale wraps, want deze rode bieten-variant kleurt... ROZE! Met een beetje fantasie en creativiteit breng je zelfs een flamingo op je bord. Tja, wat kunnen we daar nog meer over zeggen?

Check het recept hier.

 

Poké bowl met zalm

De poké bowl maakte nog niet zo lang geleden zijn intrede, maar wauw: wij kunnen nu al niet meer zonder. Je hoeft er niet altijd voor op verplaatsing te gaan eten, want deze topbereiding kan je ook makkelijk thuis maken. Winner!

Check het recept hier.

 

Ham & zoete aardappel frittata

Wie zei dat een omelet enkel voor het ontbijt bestemd was? Met deze next-level uitvoering ben jij ook helemaal voldaan als je het als lunch eet. #eggcellent

Check het recept hier.

 

Strawberry smoothiebowl

Hmmm! Die heerlijke smoothiebowls, we worden ze nooit beu. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk, maar hier krijg je van ons een recept van een toppertje. Vegan, lactosevrij en klaar in vijf minuten. Yes, please!

Check het recept hier.

Meest recente video's

Meer video