DRAMA ALERT: Milou en Rodanya gooien hun ruzie op Instagram

Print
DRAMA ALERT: Milou en Rodanya gooien hun ruzie op Instagram

Foto: VIJF

Het is ondertussen echt vermoeiend geworden om elke vrijdagavond ‘Temptation’ weer een nieuwe kans te geven. Van drama is geen sprake, en dat vinden we ronduit saai. Maar nu lijkt het eindelijk toch begonnen te zijn! Dan niet op het eiland, maar wel op Instagram. Nadat vorige week de eerste roddels over een relatie tussen Milou en Morgan de ronde deden, lijkt de situatie he-le-maal te escaleren. Rodanya is not amused.

We beginnen bij het begin. Iemand reageerde op een foto van Rodanya met de vraag hoe het voelt om Morgan kwijt te zijn aan Milou. Whut?! Rodanya antwoordde doodleuk dat ze Milou er veel sterkte mee wenst. Ondertussen heeft Rodanya reacties uitgeschakeld op Instagram, maar natuurlijk hebben wij de screenshot voor jou!

MAAR DAN… Gisteren liep het helemaal uit de hand, want Milou plaatste op haar Insta-story een privégesprek met Rodanya. En dat gesprek was allesbehalve een gezellige catch-up tussen de meisjes. “Rodanya heeft wat liefde nodig”, denkt Milou.

Dat liet Rodanya op haar beurt dan weer niet zomaar gebeuren. Haar aanpak is ietsje anders: ze lacht Milou en Morgan gewoon uit met deze foto op haar Insta-story:

Maar wat er nu precies gaande is tussen Milou en Morgan blijft heel onduidelijk. Onze raad? Calm your titties, girls. Morgan laat het geruzie alvast niet aan zijn hart komen. Hij is druk bezig met een ‘gevecht’ tegen Sidney, dat hij volgens fans zou winnen. Boys...

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video