Lenny vond dan toch de liefde na ‘Blind getrouwd’, en wel bij deze West-Vlaamse schone

Print
Lenny vond dan toch de liefde na ‘Blind getrouwd’, en wel bij deze West-Vlaamse schone

Foto: Instagram

Het is nog maar drie weken geleden sinds ‘Blind getrouwd’-fans massaal zaten te huilen voor hun tv. Lenny en zijn Jolien waren het eerste koppel dat bij het beslissingsmoment weer uit elkaar ging, na het experiment dat vijf weken duurde. Een emotionele Jolien wenste Lenny toen nog het beste toe. Hij lijkt het geluk nu helemaal gevonden te hebben bij niemand minder dan Chloé, die afgelopen seizoen deelnam aan ‘Expeditie Robinson’.

De scheiding met Jolien lijkt Lenny helemaal verwerkt te hebben nu hij in Parijs werd gespot met zijn nieuwe vlam. Chloé Evangelista is geen onbekende, want de West-Vlaamse toonde heel Vlaanderen nog haar beste survival skills in het recentste seizoen van ‘Expeditie Robinson’ op VIER.

En wees maar zeker dat de vonken ervan afspatten. De tortelduifjes poseerden op Chloé’s Instagram-account al zoenend voor de Eiffeltoren. Daaronder plaatste ze een hartje. Zo cute! I’m not jealous, you’re jealous!

Eén ding hebben ze alvast gemeen, want ook Lenny deed ooit mee aan ‘Expeditie Robinson’. Maar er zijn nog meer dingen die bevestigen dat Chloé wel eens helemaal Lenny’s type kan zijn. In ‘Blind getrouwd’ zei hij nog dat hij viel op een naturel type met een zuiderse, donkere look. Sounds familiar?  

Met de half-Portugese Chloé, die ooit ook Miss België-finaliste was, lijkt Lenny zijn geluk gevonden te hebben. Hopelijk krijgt hij deze keer wel een happily ever after!

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video