Ahaaa! Volgens Twitter kan je beter naar ‘De Mol’ kijken als je verleiding wil zien

Print
Ahaaa! Volgens Twitter kan je beter naar ‘De Mol’ kijken als je verleiding wil zien

Foto: Twitter

De groep is ondertussen gehalveerd, maar wij blijven nog volop zoeken wie nu eigenlijk de mol onder hen is. In aflevering 6 trekken de overgebleven kandidaten naar Hanoi. In de opdrachten werd er weer serieus gemold, want veel geld kwam er niet in het potje. De ene liet zijn vrouw graag een dansje doen, de andere liet zijn beste duckface zien. We hebben in elk geval weer goed kunnen lachen tijdens onze zoektocht naar de mol en daar zat ook Twitter weer voor iets tussen!

De aflevering begon met een computerspel. De surprise factor? De avatars die de kandidaten moesten besturen waren niemand minder dan hun eigen vrienden en familie. De ‘V’-knop werd al snel gedefinieerd als ‘dansje doen’, en die gebruikten ze (lees: Joeri) maar al te graag. De Twitter-speurneuzen vonden dan weer de lookalike van Randy Paret.

 

Elisabet won het spel en was wel heel blij om haar man Michaël (na twee laaange weken gescheiden te zijn) terug te zien. De portier stond erbij en keek ernaar. Awkwaaard!

 

Voor de volgende opdracht gingen de kandidaten in duo’s op pad. Bruno haalde zijn beste #duckface boven en Joeri zijn beste Engels.

 

En ook bij de opdrachten met de brommertjes verschenen er weer wat hilarische tweets. #lachengierenbrullen

 

’s Avonds mocht Elisabet met haar man gezellig dineren. Maar ook de andere kandidaten werden getrakteerd op een tête-à-tête met hun partner, via een tv-scherm dan wel. Ze kregen ook allemaal een cadeautje aan tafel, en oh my god, wat was Axel in de wolken met zijn gevulde koek! Bruno herkende dan weer niet wat hij van zijn vrouw kreeg.

 

Het onvermijdelijke rode scherm stuurde ook deze keer weer een kandidaat naar huis. Deze week moest Bruno de groep verlaten. Twitter was weer in diepe rouw maar blijft vol goeie moed op zoek naar de mol. De ene is al wat zekerder van zijn zaak dan de andere…

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video