Lentekriebels! Dit is exàct wat je moet doen als je de juiste persoon wilt aantrekken

Print
Lentekriebels! Dit is exàct wat je moet doen als je de juiste persoon wilt aantrekken

Foto: Pinterest

Lig jij nog elke avond alleen in je bed met cupcakes, een tas warme chocomelk en een sprookjeswaardige romantische komedie? Noah Centineo, we blame you for this. Maar hé, je bent niet alleen. Doen die Disney-taferelen jou ook dromen van een ware liefde, maar stellen de mannen in het straatbeeld je enorm teleur op vlak van - even uit de losse pols - looks, kledingstijl, gigantisch ego, torenhoog testosterongehalte, misselijkmakende overspelpraktijken? Ahum. Excuses, de frustratie nam even de bovenhand. Wel, volgens deze tips kan jij jouw dierbaar single-leven binnenkort delen met een wederhelft die wel degelijk perféct bij je past.

VERANDER NEGATIEVE GEDACHTEN

Klonken die frustraties jou bekend in de oren? Dan heb je mogelijks last van negatieve gedachten over het andere geslacht of gewoon over de (ware) liefde. Het is belangrijk om die negativiteit om te zetten in iets positiefs. Blijf vertrouwen hebben in de liefde én in jezelf. Denk dus zeker nooit dat jij niet goed genoeg bent voor die 'en ze leefden nog lang en gelukkig'. 

BEPAAL JE EIGEN VERLANGENS

Alvorens je de juiste persoon tegen het lijf kan lopen, moet je weten wat jou écht gelukkig maakt. Zolang je zelf niet weet wat je nodig hebt, kan de ander het ook niet inschatten. Heb je het moeilijk met je eigen passies en interesses te bepalen, dan kan het helpen om enkele magazines te doorbladeren. Alles wat er voor jou uitspringt knip je eruit en kleef je op een collageblad et voilà! 

SPENDEER TIJD MET JEZELF

Kijk eens aan! Hier ben jij natuurlijk al een kei in na talloze avonden op je eentje! Het is van groot belang om zorg te leren dragen voor jezelf, jezelf te leren kennen door goede en kwade dagen en jezelf te leren vertrouwen. Die kwaliteiten zullen je alleen maar helpen om de juiste persoon te kunnen onderscheiden van de anderen. 

LEER VAN VORIGE RELATIES

Oefening baart kunst. Als jouw vorige relaties nu érgens goed voor waren, is het wel om je te behoeden voor de toekomst. Denk goed na over wat er wel goed was en wat er niet werkte voor je. Misschien bots je zelfs op terugkerende patronen en weet je dan eindelijk wél wat je te doen staat: abort mission. I repeat, abort mission. 

LAAT LOS

Deze ligt een tikkeltje moeilijker na alle voorgaande tips, maar toch moet je proberen niet te overthinken. De focus moet altijd liggen op jezelf: je geluk, je gedrag, je gedachten, je emoties. Zodra je het leven leeft dat je echt wil, trek je vanzelf de juiste mensen aan. Het was geen toeval dat Ariël, dromend van een stel mensenbenen, prins Eric tegen het lijf liep! 

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video