Hollywood’s celebrity kapper verklapt hét geheim om je haar te laten groeien

Print
Hollywood’s celebrity kapper verklapt hét geheim om je haar te laten groeien

Foto: Pinterest

Last van verdunde lokken na alle ingrepen die je hebt moeten ondernemen om er piekfijn uit te zien? Haren kleuren, stijlen, krullen, extensions… Het doet je haar allemaal geen goed. In een poging om je kapsel nieuw leven in te blazen, teken je eigenlijk op lange termijn het doodsvonnis van je feilloze haarlook. Een wondermiddeltje om de groei en het volume weer op punt te krijgen is er helaas nog niet, maar deze tips van celebrity kapper Anthony Holguin komen héél dicht in de buurt!

Tegen de krullende babyhaartjes

Heb jij duivelsoren die telkens je je haar opsteekt rechtop springen (en met man en macht niet meer neer te krijgen zijn)? Veel mensen kampen met dit probleem en zijn er zich eigenlijk niet van bewust dat het om beschadiging van het haar gaat. Het geheim om dit tegen te gaan is door deze korte haartjes nieuw leven in te blazen waardoor ze langer worden en zullen gaan hangen. Dat kan je best doen met een haargroeiproduct dat je enkel aanbrengt op die sprietjes die het nodig hebben. (Tip: Je kan het ook doen met een wenkbrauwserum, wat het aanbrengen kan vergemakkelijken.)

 

Kauw je weg naar lange lokken met gummybeertjes

Ga nog niet meteen naar de winkel om een voorraad Haribo-snoepjes in te slaan en deze in één avond tijd naar binnen te werken. Het gaat wel degelijk over de Kardashian approved (en promoted) Sugar Bear gummies. Heel Hollywood zweert bij deze snoepjes die je haar doen groeien als een yeti – en die ook nog lekker blijken te zijn –. Win-win!

Collageen

Collageen zet de cosmeticawereld al enige tijd op z’n kop. Het komt dan ook je haar, huid, nagels, vertering en zelfs je gewrichten ten goede. De wetenschap heeft nog niet kunnen bevestigen dat het goedje écht werkt, maar in de Beverly Hills zijn ze alvast verkocht. De resultaten zijn volgens Anthony zelfs het meest overtuigend.

 

Schedelscrub

Het klinkt een tikkeltje gruwelijk, maar je hoofdhuid scrubben is eigenlijk een goede manier om je haargroei te bevorderen. De massage zal niet alleen voor een goede circulatie zorgen (lees: bevorderde haargroei), maar met een haarscrub kan je ook de poriën vrijmaken die dan weer optimale ruimte hebben om groeiactiviteiten verder te zetten. Binnen de kortste keren sta je voor de spiegel met haarlengtes waarvan je niet eens wist dat je ze kon hebben! Wuuhow!

 

Borstelen

Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dagelijks je haar borstelen is en blijft essentieel om je koppie gezond te houden. We vermijden vaak de borstel, omdat die de nonchalante zeemeerminnenlook helemaal naar de vaantjes helpt en vervangt door een elektrisch geladen sixties kapsel. Toch zal een dagelijkse – voorzichtige! – borstelbeurt alleen maar helpen als je naar je lange haren verlangt. 

 

 

Meer over crosspromo

Meest recente video's

Meer video