Hier zat je op te wachten! IKEA en Sonos brengen decoratieve luidsprekers op de markt

Print
Hier zat je op te wachten! IKEA en Sonos brengen decoratieve luidsprekers op de markt

Foto: IKEA

Luidsprekers hoeven niet langer een doorn in het oog te zijn in jouw interieur. IKEA gaat met Sonos in zee om kwalitatieve én decoratieve luidsprekers op de markt te brengen. De Zweedse meubelgigant wil met deze samenwerking onze zintuigen prikkelen en combineert daarom licht en geluid. Maar ook aan de praktische denker heeft IKEA gedacht, want je kan geluid nu ook met opbergen combineren.

De collectie kreeg de naam Symfonisk en houdt rekening met alles wat je momenteel vervelend kan vinden aan luidsprekers. Zo zitten er zo weinig mogelijk snoeren aan vast en kan je het geluid bedienen met de Sonos-app. IKEA en Sonos komen met een luidspreker in de vorm van een boekenplank. Je kiest zelf of je de plank horizontaal of verticaal zet. Meer nog, je kan het zelfs zoals een echte boekenplank met haakjes aan de muur hangen! Wowkes.

De boekenplank ziet er mooi uit, maar de echte eyecatcher is toch de lamp. Die is geïnspireerd op een open haard en is daarom ook echt een sfeermaker. Bovenop de zwarte luidspreker staat een lampenkap. Je kan kiezen uit twee kleuren: een zilver design of een zwart met goud design. Cozyness gegarandeerd.

Het Scandinavische IKEA-design en de geluidskwaliteit van Sonos, het lijkt wel een match made in heaven. Nog even wachten, want de Symfonisk-collectie komt pas in augustus in de rekken. Een boekenplank heb je voor net geen €100. Een lamp neem je mee voor €179. 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video