Babynieuws! ‘Callboys’ Bart Hollanders is voor eerste keer papa geworden

Print
Babynieuws! ‘Callboys’ Bart Hollanders is voor eerste keer papa geworden

Foto: Photo News

De Instagrampagina van Bart Hollanders aka Randy Paret wordt overspoeld met berichtjes. Niet om dat ‘Callboys’-acteur de startdatum van het nieuwe seizoen bekendmaakte, maar wel omdat Bart voor de eerste keer papa is geworden. Dat kondigde hij deze morgen aan.

‘Edie. 30/03/2019. Liefde’, staat er te lezen onder de laatste Instagramfoto van Bart Hollanders. Hij plaatste vol trots ook meteen een foto van de kleine spruit online. Of de acteur vader is geworden van een jongen of meisje bestaat nog twijfel over, want hoewel Edie het vaakst aan meisjes wordt gegeven, kan dit ook perfect voor een jongetje. Dat het een prachtige naam en een wolk van een baby is, daar bestaat dan weer geen twijfel over!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??Edie?? 30/03/2019 Liefde

Een bericht gedeeld door Bart Hollanders (@bart_hollanders) op

 

In november vorig jaar liet Bart eerder weten dat hij en zijn vriendin Hiske in blijde verwachting waren. ‘Toen nog met 2 en nu bijna met 3’, klonk het op sociale media.

Edie is de tweede ‘Callboys’-baby die we mogen verwelkomen. Stef Aerts – beter gekend als Wesley Biets – kreeg in 2017 al een dochtertje samen met zijn wederhelft Marie Vinck.

Meer over baby

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video