GESPOT: Kourtney Kardashian straalt in een outfit van dit Belgisch merk

Print
GESPOT: Kourtney Kardashian straalt in een outfit van dit Belgisch merk

Foto: Isopix

Wie Kardashians zegt, denkt glitter & glamour. Je kan veel zeggen over de reality-zusjes, maar niet dat ze geen stijl hebben. Event na event stralen ze in hun outfits, en dat was ook dit keer niet anders. Voor de 75e verjaardag van Diana Ross haalden mama Kris en dochters Khloé en Kourtney dus weer alles uit de kast. Die laatste ging voor een pak van het Brusselse merk Filles A Papa.

Aan glitter geen gebrek. Kris, Khloé en Kourtney trokken hun most sparkling outfits aan om de soullegende haar verjaardag in stijl te vieren in Los Angeles. Kourtney koos voor een pak van Filles A Papa. Een oversized blazer en een flared pants, en dat helemaal in glitterstof. Wauwie!

Een overload aan disco-gehalte dus. Kourtney maakte haar outfit compleet met een zwarte beha van La Perla die net tevoorschijn kwam van onder haar blazer. Op het Instagram-account van Filles A Papa verscheen trots een foto van de Keeping Up-ster, gestyled in hun glitter suit. Zelf was Kourtney ook tevreden over haar outfit. Dat liet ze zien met een foto en een filmpje op haar eigen Instagram-account. En wij? Wij zijn ook fan! Never too much glitter.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?for Ms Ross

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video