HEBBEN! De roze kamerplant is dé interieurhype van het moment

Print
HEBBEN! De roze kamerplant is dé interieurhype van het moment

Foto: Pinterest

We zijn nu echt wel klaar met de winter en willen de lente in huis halen. Planten brengen vanaf nu niet langer alleen groen naar binnen, maar ze kunnen ook een touch of pink brengen in je interieur! Check #pinkplants en wees klaar om verliefd te worden.

Roze planten zijn niet alleen trending op Instagram, maar ook in de Antwerpse plantenwinkel The Plant Corner zien ze hoe populair de planten zijn. Het valt zaakvoerster Sofie Vertongen meer en meer op: “Wij krijgen veel mensen over de vloer die graag een roze plant willen. Ze zijn een normale groene plant wat beu en willen nu de lente er is graag wat meer kleur.”

 

Oh ja, we want them all. De roze kleur van de planten is trouwens helemaal natuurlijk en er wordt dus niets genetisch gemanipuleerd. Al kan je zelf wel zorgen dat je nieuwste aanwinst meer of minder roze wordt. Hoe meer licht, hoe intenser de roze kleur wordt. Komaan zonnetje, shine bright!

Alsof we nog niet genoeg goed nieuws hebben gekregen zijn verschillende roze planten ook nog eens super gemakkelijk te onderhouden. De meeste moet je gewoon één of twee keer per week water geven. Het is dus niet zo moeilijk om je plantjes alive te houden. Wat houdt je nog tegen?

Meer over Interieur

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video