Whoop whoop! Netflix trakteert ons opnieuw op een romantische film, met KJ Apa in de hoofdrol

Print
Hoeraatjes kakaatjes, binnenkort kunnen we genieten van nog meer rosse lustigheid op ons scherm, ook wel gekend als KJ Apa. Netflix weet namelijk van geen ophouden en maakt ons opnieuw intens gelukkig met een tiener romcom om heerlijk bij weg te zwijmelen. Plaats ‘The Last Summer’ dus alvast op je lijstje. En voor wie roodharige knapperds het ‘m niet doen is er goed nieuws, want ook Teen Wolf-cutie Tyler Posey kreeg een rol in de film te pakken.

Laten we eerlijk zijn, de enige twee redenen waarom we nog naar ‘Riverdale’ kijken zijn Cole Sprouse en KJ Apa. Want de verhaallijn, die gaat ieders petje te boven. Gelukkig voor ons weten de jongens ook enkele andere rollen in de wacht te slepen. Zo heb je misschien al je ogen uitgeweend tijdens ‘Five Feet Apart’ en kun je binnenkort ook popcorn bij de vleet eten bij ‘The Last Summer’.

 

HET VERHAAL

Een groep tieners die net de middelbare school heeft afgerond, beleeft een zomer vol vriendschap en romantiek alvorens naar de universiteit te gaan. Terwijl de jongeren worstelen met verloren en gevonden liefdes, vriendschappen vormen in onverwachte omstandigheden en meer controle krijgen over hun relaties met ouders, bepalen ze uiteindelijk wie ze zullen zijn en wat ze zullen doen als ze op de afgrond van volwassenheid staan.

Noteer 3 mei in je agenda, want vanaf dan is de film te zien op Netflix.

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video