OH NO! Deze nieuwe datingtruc is nog erger dan ghosting

Print
OH NO! Deze nieuwe datingtruc is nog erger dan ghosting

Foto: Shutterstock

Vergeet ghosting en curving, want in de datingwereld is er een nieuwe truc ontdekt: ‘cloaking’. Die is nog veel extremer dan de vorige. Bij curving omzeilt jouw nieuwe vlam die eerste date, hij vindt altijd wel een excuusje om niet af te spreken. Ghosting gaat al verder. Je spreekt af, maar hij komt niet opdagen. En dan heb je ‘cloaking’ a.k.a next level ghosting.

Harry Potters-fans herkennen de term ‘cloaking’ misschien, die verwijst naar de onzichtbaarheidsmantel. Je date komt dan niet opdagen, maar het gaat nog verder dan dat. Jouw boy gaat volledig MIA: hij is nergens meer te vinden en compleet onbereikbaar. Alsof hij nooit bestaan heeft.

Journaliste Rachel Thompson verzon de naam voor het nieuwe datingfenomeen, nadat ze het zelf had meegemaakt. Ze leerde een man kennen via de datingapp Hinge en sprak met hem af voor een pastadate (yummie). De man kwam niet opdagen en dus probeerde Rachel hem via WhatsApp te bereiken, maar die berichten werden zelfs niet afgeleverd. Really?!

Het ging nog verder, want de man was nergens op Hinge nog terug te vinden. Het gesprek dat Rachel eerder met hem had gevoerd op de datingapp, was ook helemaal verdwenen. Kortom: de man blokkeerde Rachel via alle kanalen en was dus compleet onbereikbaar. Een echte verdwijntruc, of dus ‘cloaking’. Ugh.

Rachel liet het alvast niet aan haar hart komen en maakte er gewoon een gezellig avondje met wat vrienden van. And that’s exactly the attitude we need.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video