De goedkoopste vluchten scoren? Deze website verzamelt alle vluchten wereldwijd op één plaats

Print
De goedkoopste vluchten scoren? Deze website verzamelt alle vluchten wereldwijd op één plaats

Foto: Unsplash | Ross Parmly

Reisjes plannen is na het reizen zelf ongeveer het liefste wat we doen, maar de cijfers op jouw bankrekening - die al in het rood staat door de laatste shopsessie - zien zakken, is minder prettig. Niet getreurd, want er bestaat sinds kort een website die àlle vluchten en hun prijzen verzamelt zodat jij met je snoet in de zon kunt gaan liggen voor een belachelijk lage prijs.

Wil jij jouw dagdagelijkse leventje even ontsnappen en maakt het jou écht niet uit waar je belandt, dan is de nieuwe reiswebsite jou op het lijf geschreven. Maak kennis met Escape, een interactieve wereldkaart waarop je retourvluchten kunt spotten voor soms minder dan 10 euro. Flexibel zijn is wel een must, want om naar de andere kant van de wereld te vliegen voor een prijsje moet je natuurlijk wel nemen wat er te rapen valt.

Maar zelfs al hou je het been stijf wat de locatie betreft, dan nog is blijkt deze site enorm handig te zijn om de goedkoopst mogelijke vlucht te verkrijgen. Escape ziet er ook niet enkel fancy schmancy uit, maar is ook enorm gemakkelijk om te gebruiken. Vul gewoon de stad in van waaruit je wil vertrekken, alsook de data. Een bestemming invullen is optioneel.

Een willekeurige test leverde ons retourvluchten naar Marokko voor 67 euro op, maar Warschau in Polen kun je al gaan verkennen voor 35 euro heen en terug.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video