Netflix lanceert de trailer van Beyoncé’s film, and it’s just WOW

Print
De geruchten gingen al even de ronde, maar het is echt waar: Netflix lanceert een film van de enige echte Queen B! En daar hoef je zelfs niet lang meer op te wachten. De streamingdienst lanceerde gisteren de trailer van ‘Homecoming’ en nadat je die gezien hebt, hou je 17 april sowieso vrij in je agenda.

Fans werden helemaal gek toen ze op het Instagram-account van Netflix het logo herkenden van Beyoncé’s Coachella-optreden afgelopen jaar. “If it’s not Beyoncé, we don’t want it”, werd er gezegd. En thank god, want toen kwam de trailer en dus de verlossing: Beyoncé zal vanaf volgende week te bewonderen zijn in haar eigen film op Netflix.

 

Dat Bey’s Coachella-logo duidelijk terugkomt in de titel ‘Homecoming’ is niet voor niets. Zij was de eerste Afro-Amerikaanse headliner op het festival en dat mocht iedereen geweten hebben. Niet alleen haar speech, maar ook haar nummers en outfits legden daar de nadruk op. You go, girl.

Haar optreden op Coachella was dus op z’n minst legendarisch te noemen. Zoals we van haar gewend zijn gaf Queen B een performance om U tegen te zeggen, en doopte ze zo het beroemde festival in een flits om tot Beychella. Dat krijgen we opnieuw te zien in de docu en daarbij worden we ook op exclusieve behind-the-scenes beelden getrakteerd. Nog niet overtuigd? We zagen ook de adorable gezichtjes van Rumi en Sir passeren in de trailer!

Houd dus zeker 17 april vrij, want dan kan je weer je booty shaken op Beyoncé’s grootste hits!

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video