OMG! Linde Merckpoel zorgt voor hét moment van de Ronde van Vlaanderen

Print
OMG! Linde Merckpoel zorgt voor hét moment van de Ronde van Vlaanderen

Foto: sporza.be

Ook dit jaar fietsen een hele hoop wielrenners Vlaanderen weer rond in hun strakke pakjes. Linde Merckpoel is meter van wielerploeg ‘De Melkerie’ en steekt haar renners maar al te graag een hart onder de riem voor ze aan de koers beginnen. Al was Linde dit keer wel iets te enthousiast en kuste ze een van de renners… op de mond!

En dat zagen ze duidelijk allebei niet aankomen... Awkward! De kus van Linde en wielrenner Stijn Steels leverde daarom ook een hi-la-risch beeld op. Het werd door Twitter al snel uitgeroepen tot hét moment van de toer. "Classic Linde", volgens de StuBru-collega’s.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorry baby, ik kan het uitleggen... ?? @stijnsteels

Een bericht gedeeld door Linde Merckpoel (@lindemerckpoel) op

 

De wielerploeg zelf kan er de humor in elk geval van inzien. Zij kijken al uit naar de presentatie van de andere ploegleden, laten ze weten op hun Instagram-account: “Lindeke, voor alle duidelijkheid: alle Melkers moeten op de zelfde wijze behandeld worden. Niemand mag voorgetrokken worden! We wachten vol spanning op de volgende presentaties”. Profiteurs!

Linde kon er zelf gelukkig mee lachen en postte het voorvalletje ook op Instagram. Al excuseert ze zich toch even bij haar lief. “Sorry baby, ik kan het uitleggen…” zet ze eronder. Ze tagt ook de wielrenner in de post, die trouwens binnenkort papa wordt. Motivation game on point, Linde!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video