Whoops! Verklapte Serena Williams het geslacht van Meghan’s en Harry’s baby?

Print
Whoops! Verklapte Serena Williams het geslacht van Meghan’s en Harry’s baby?

Foto: Photonews

Een nieuwe dag, een nieuwe krantenkop met Meghan Markle in de hoofdrol. Als de berekeningen kloppen, kan de hertogin elk moment bevallen. Maar het koninklijke koppel houdt nog steeds de lippen stijf op elkaar wat het geslacht van baby Sussex betreft. Al kan dat niet van iedereen gezegd worden. Het lijkt er namelijk sterk op dat familievriend Serena Williams het geslacht verklapt heeft in een interview…

Meghan Markle en Prins Harry volgen de traditie en houden het geslacht van hun baby ‘top secret’. In de meeste gevallen houdt een koninklijk koppel het geslacht van hun toekomstige spruit zelfs als verrassing voor zichzelf, maar volgens de media weten Meghan en Harry wel degelijk in welke kleur ze de babykamer moeten schilderen.

Iets wat ook nauwe vrienden van het koppel lijken te weten, zoals tennisfenomeen Serena Williams. En die laatste heeft zich tijdens een interview E!News versproken, waardoor de hele wereld te weten kwam dat Meghan hoogstwaarschijnlijk in verwachting is van een meisje!

De verslaggever vroeg Serena wat haar beste advies aan kersverse moeders is. Waarop de tennisster antwoordde: "Accepteer fouten en verwacht niet dat je perfect bent. We zetten zoveel druk op onszelf." Hele goede raad als je het ons vraagt, maar Serena voegde er nog aan toe dat een zekere zwangere vriendin haar het volgende vertelde: “Ze zegt weleens dat ze bang is dat haar kind bepaalde dingen gaat doen. Ik keek haar alleen maar aan en zei ‘geen zorgen, dit gaat ze echt niet doen.’” In dit hele verhaal is het woord ‘ZE’ natuurlijk de clue, want fans zijn ervan overtuigd dat Serena in dit verhaal op Meghan doelde.

De Williams-zus verbeterde haar antwoord nog door het onzijdig te maken, maar ondertussen stond het internet natuurlijk al bol met gelukwensen aan Meghan’s adres. Wie zeker wil zijn, zal nog enkele weken op z’n tanden moeten bijten.

Meer over baby

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video