Twitter over aflevering 5 van ‘De Mol’: "Kunt ge een broek ook strijken als ge ze aanhebt?" is het nieuwe “Hebde gij eigenlijk broeken met zakken aan de zijkant?"

Print
Twitter over aflevering 5 van ‘De Mol’: "Kunt ge een broek ook strijken als ge ze aanhebt?" is het nieuwe “Hebde gij eigenlijk broeken met zakken aan de zijkant?"

Foto: VIER

In aflevering vijf van ‘De Mol’ leek het even of Jani plots een guest appearance zou maken. Want ‘godverdoezje’, Bruno’s vrouw had geen bruine sokken ingepakt, Joeri stond al paraat in een broek die nog gestreken moest worden en Eva wou die ene jurk heel graag sparen voor de finale. Maar nee hoor, ook voor de opdracht ‘kleed je deftig’ slaagden de kandidaten met glans. En die andere opdrachten, die recapituleert Twitter maar al te graag nog eens op de meest hilarische manier.

Op dag acht mochten de kandidaten hun beste survivalskills bovenhalen, want er stond een heuse tocht door de jungle op de planning. En daar bleken toch enkele potentiële ‘Expeditie Robinson’-kandidaten tussen te zitten. Voor anderen was deze opdracht dan weer te hoog gegrepen…

 

 

De kandidaten schraapten 1800 euro bijeen en dat mocht gevierd worden met een overheerlijk diner. Embryo’ke anyone?

 

 

Maar de echte oerinstincten van de kandidaten kwamen pas boven toen ze gevraagd waren zich op te kleden voor een diner bij Mr. en Mrs. Huang. Verfrommelde jurken en maatpakken – die je voor alle duidelijkheid toch best eerst strijkt – worden tevoorschijn getoverd. Maar naar bruine sokken bleef het helaas zoeken.

 

 

WE HAVE A WINNER!

 

 

De kandidaten mochten aan tafel schuiven bij de eigenaars van het chique Viet Hai Village. Maar daar stond net iets meer dan enkele heerlijke gangen op het menu. De opdrachten die de kandidaten in het toilet terugvonden, leken eerder op die uit een aflevering van ‘Foute Vrienden’. Maar hé, geen gezaag van onze kant, want onze lachspieren zijn danig getraind.

 

 

Samen met onze liefde voor Joeri groeit ook de mannelijke aandacht voor Kaat…

 

 

It’s Terminator time, want de gasten krijgen een paintball pistool in hun handen geduwd en moeten Bas bevrijden om zo de groepspot met 4000 aan te dikken. Een opdracht die Joeri op het lijf geschreven lijkt te zijn, al is het Bruno die zich ontpopt tot held van deze opdracht. In alle opzichten!

 

 

Bas raakt ondanks zijn wrede list met de vrijstelling in de jeep, en ook de groep pikt een aardig centje mee. Pasvragen worden in het rond gegooid en niet veel later is het terug tijd voor dat heikel getyp van presentator Gilles. En ohja, SPOILER ALERT, want 75 procent van de Vlamingen is plots z’n mol kwijt.

Meer over De mol

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video