Britney Spears is opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis

Print
Britney Spears is opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis

Foto: Isopix

Britney Spears heeft zich laten opnemen in een psychiatrisch ziekenhuis. Ze neemt deze keer het heft in eigen handen in plaats van een tondeuse – remember kale Britney – en daar zijn we blij om. De reden voor haar opname zou de ziekte van haar vader zijn, waar de zangeres het momenteel heel moeilijk mee heeft. “Tijd voor wat me-time”, laat ze weten via Instagram.

Britney Spears heeft al jaren psychische problemen. Die bereikten een hoogtepunt in 2007 toen de zangeres haar hoofd kaal scheerde en als een gek tekeerging met een paraplu. En dat allemaal voor de lens van de paparazzi. De meltdown was toen het resultaat van de vele paniekaanvallen waarmee de zangeres te kampen had.

Spears checkte zich een week geleden zelf in in het psychiatrisch ziekenhuis, waar ze ongeveer een maand zal verblijven. De ziekte van haar vader valt de zangeres heel zwaar. Jamie Spears werd onlangs voor de tweede keer geopereerd aan zijn darmen en kapt sindsdien met ernstige complicaties.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We all need to take time for a little "me time." :)

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears) op

 

Op haar Instagram-account schreef Spears woensdag: “We hebben allemaal wat tijd voor onszelf nodig. Word verliefd op zorgen voor jezelf, voor je geest en lichaam.” Eerder in januari liet het voormalig jeugdidool al weten het een tijdje rustiger aan te doen. Haar shows in Las Vegas werden gecanceld en daar was niet iedereen even gelukkig mee.

We hopen op een spoedig herstel voor de zangeres en haar vader.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video