Zalig zen! Zo maak je van je terras in een mum van tijd een mini spa-oord

Print
Zalig zen! Zo maak je van je terras in een mum van tijd een mini spa-oord

Foto: theculturetrip.com

Er bestaat geen betere remedie na een ellendige dag dan ’s avonds onderuit te zakken in een lekker warm bad. Maar waarom daar genoegen mee nemen als je voor een prikje je terras kunt transformeren in een mini spa-oord? Lees even mee, en je kunt binnenkort zalig genieten in je ‘Spa Chez Moi’.

 

JACUZZI

Je bad naar buiten verhuizen is misschien een iets te drastische ingreep. Maar dat treft, want Lidl is terug met z’n super betaalbare jacuzzi. En de bubbels, die krijg je er gratis en voor niets bovenop. Voor net geen 300 euro bouw jij een zen-imperium in eigen tuin. Wist jij nog niet wat gedaan de komende maanden, zet je agenda dan op bezet na de werkuren, want hier zal je niet meer uit willen komen.

 

WITTE HANDDOEKEN

Het eerste waar je aan denkt wanneer je je een wellness inbeeldt? Juist ja, witte handdoeken. En een witte badjas natuurlijk! Investeer in enkele zachte handdoeken en je zult het je niet beklagen. Wie voor de finishing touch wil gaan, doet er nog een paar van die typerende witte sloefkes bovenop!

 

SFEERVERLICHTING

Dim de lichten en steek een paar kaarsen aan voor dat ultieme spa-gevoel. Sfeerverlichting is essentieel om tot rust te komen, en laat dat nu net het effect zijn dat kaarsen op je hebben. Of haal - letterlijk - alles uit de kast en ga voor geurkaarsen. Zijn jij en vuur geen goede match, versier je tuin of terras dan met solarlampjes.

 

BEAUTYPRODUCTEN

Geen beter moment dan dit om maskertjes, huidolie, basically alles wat in je badkamerkast staat op je huid te smeren. Heb je kokosolie in huis? Goed, dan kan je lief er nog een massage bovenop doen. Als jij beslist ooit eens uit die jacuzzi te komen, tenminste…

 

ENTERTAINMENT

Wat entertainment kan natuurlijk ook nooit kwaad, tenzij je echt je hoofd wil vrijmaken. Vlei je na het bubbelen neer in een ligzetel en zet een muziekje op of neem er een boek bij . Za-lig!

 

VERFRISSING

Last but not least, een goed glas wijn. Want zeg nu zelf, niets dat beter op je gemoedstoestand werkt dan wat alcohol. Een beetje verfrissing is ook meer dan aangewezen wanneer je uit die warme jacuzzi komt. ;)

SUMMER BUY
Alle dagen wellness is niet enkel voor luxepoezen, want met een kleine investering ben jij binnenkort ook de trotse eigenaar van een – jawel – jacuzzi! Al zul je het wel eerst op een loopje moeten zetten vooraleer je onderuit kunt zakken in je eigenste bubbelbad, want de hebbedingen waren vorig jaar in een mum van tijd uitverkocht. Rep je dus naar de dichtstbijzijnde Lidl-winkel of klik je een weg naar lidl-shop.be.