Hebben! Hailey Baldwin werd gespot in een jumpsuit van Zara die je voor een prikje scoort

Print
Hebben! Hailey Baldwin werd gespot in een jumpsuit van Zara die je voor een prikje scoort

Foto: Isopix

Je mag dan wel een topmodel zijn, een aanzienlijk aantal nullen meer op je bankrekening hebben staan en elke dag kunnen terugvallen op een horde stylisten, de lokroep van Zara blijft verleidelijk. Bieber’s bae, Hailey Baldwin kan getuigen, want zij werd gespot in een jumpsuit van het merk die nog geen veertig euro kost. En uiteraard willen wij die natuurlijk ook, want is een beetje shoppen niet het perfecte tegengif op een druilerige dag als deze? Juist, ja!

Hailey Baldwin bezorgde ons al meer dan eens outfitinspiratie, maar als die outfit een Zara-koopje blijkt te zijn, hebben we stante pede onze credit card in de hand. Dinsdag postte het model een kiekje van zichzelf en boyfriend Bieber op Instagram. Het koppel poseerde voor de foto op een jacht tijdens een ontspannen uitje. En hoewel we de prijs van dat uitje absoluut niet onder ogen willen krijgen, ligt de outfit van Hailey dan wel meer in onze prijsklasse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Biebers

Een bericht gedeeld door Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) op

 

De ecru jumpsuit die Hailey voor de gelegenheid aantrok hangt netjes in de Zara-winkels aan een kapstok te bengelen voor maar 39,95 euro. Snel zijn is de boodschap als jij denkt ook met deze snit weg te komen, want wij vermoeden dat Zara wel eens snel door z’n voorraad zou kunnen zitten!  

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video