Roger uit ‘Temptation Island’ haalt sterk uit naar pestkoppen: “Hoe meer haat Laura krijgt, hoe gevaarlijker haar situatie wordt”

Print
Roger uit ‘Temptation Island’ haalt sterk uit naar pestkoppen: “Hoe meer haat Laura krijgt, hoe gevaarlijker haar situatie wordt”

Foto: VIJF

Het huidige seizoen van ‘Temptation Island’ scoort niet bepaald goed qua Gringoriaanse (nvdr: ‘Talk to the hand’-Gringo) normen. Resultaat: er wordt op heel wat zaken ingezoomd, en vooral deelneemster Laura lijkt daar het slachtoffer van te zijn. Haar vriend Roger haalt in een Instagram Story zwaar uit naar iedereen die Laura uitlacht: “Ik hoop dat Laura sterk genoeg is om dit te laten overwaaien. Maar wat als dat niet zo is?”

Laura wordt sinds haar ‘moederlijk’ optreden in één van de vorige aflevering aansprakelijk gesteld voor het verpesten van ‘Temptation Island’. Volgens de andere deelnemers zou Milou anders al lang voor de bijl gegaan zijn. Een vorm van actie waar iedere kijker al het hele seizoen op zit te wachten. Heel wat personen lieten zich dan ook meeslepen door het gemis aan sensationele beelden, en postten negatieve berichten met Laura in de hoofdrol. En ja, ook wij moeten hier een mea culpa slaan, want we hebben tweets gepost waarin gelachen wordt met de deelneemster.

Iets wat je erbij moet nemen als je je inschrijft voor een programma als ‘Temptation Island’ horen we je denken. Maar volgens Roger overschrijden zowel de makers, de media als de kijkers heel wat grenzen. “Je hebt kritiek en je hebt een oordeel, maar je hebt ook pesten. Wat er nu gaande is, is dat Laura gewoonweg gepest wordt”, schrijft de kandidaat. “Ik vind het erg dat een programma het toelaat om één persoon te laten haten.”

Beeld: Instagram | rogeroseibonssu

 

Roger laat verder uitschijnen dat het niet goed gaat met zijn (ex-?)vriendin. Hij vindt het een schande dat er op deze manier aandacht getrokken moet worden. “Als ik mij niet vergis zijn er 28 mensen die aan ‘Temptation Island’ hebben deelgenomen. Schrijf artikels over iedereen, en laat iedereen positief of negatief in het daglicht komen. Maar niet één persoon. Kijkcijfers zijn niet belangrijker dan een mensenleven.”

Uit het volledige bericht leiden we af dat Laura op straat - al dan niet verbaal - aangevallen wordt. Dit deelde Laura zelf ook al op haar Instagrampagina. Roger eindigt zijn betoog met het volgende: “Nu moet je de makers na dit bericht niet gaan haten, ik begrijp dat er tv gemaakt moet worden. Maar hoe meer Laura geviseerd wordt, hoe gevaarlijker haar situatie wordt. Dit bericht kan niets veranderen aan het programma, maar ik hoop dat dit bericht vele huiskamers bereikt.”

Beeld: Instagram | Laura Moenaert

 

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video