Hotspot alert! 5 nieuwe adresjes die een bezoekje waard zijn

Print
Hotspot alert! 5 nieuwe adresjes die een bezoekje waard zijn

Foto: Willem Van Puyenbroeck

Aan gezellige boetiekjes en hippe lunchplekken geen gebrek in onze steden. Al hoor je ons natuurlijk niet klagen wanneer het aanbod uitbreidt, want onze jarenlange shopping expertise maakt dat we alle winkelstraten vanbinnen en vanbuiten kennen en staan te springen wanneer er weer wat nieuws op komst is. Wij lijsten dan ook met plezier de leukste nieuwe hotspots voor jullie op. Graag gedaan, hoor!

Lore Van Keer

Het edgy juwelenmerk van eigen bodem, Lore Van Keer, opende een gloednieuwe winkel in hartje Antwerpen. Je vindt er sowieso iets blingbling dat je hartje sneller doet slaan!

Steenhouwersvest 26, 2000 Antwerpen

 

Ace & Tate

Het bekende brillenmerk Ace & Tate heeft al enkele Belgische vestigingen en breidt nu uit met een nieuwe winkel in Brugge. Brillendragers uit de wijde omgeving kunnen daar nu dus terecht voor een hip montuurtje.

Noordzandstraat 58, 8000 Brugge

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our colourful Capri ?? [Photo by @outtakes_no_takeout] #aceandtate

Een bericht gedeeld door Ace & Tate (@aceandtate) op

 

Clouds Of Fashion Knokke

Goed nieuws voor alle fans van het roos getinte wolkje. Clouds of Fashion is terug en ‘open for business’. Na het succes van de afgelopen jaren, wordt de zomerse pop-up aan het Lichttorenplein opnieuw de hotspot in Knokke-Heist voor wie houdt van fashion, food en drinks. Dit weekend opent Laurentine Van Landeghem, oprichtster en bezielster van COF voor de derde zomer op rij de deuren.

Lichttorenplein zeedijk 659, 8300 Knokke-Heist

 

Plein Publiek

Antwerpenaren zijn ongetwijfeld bekend met het concept van Plein Publiek: feestjes, concerten, eten, workshops... allemaal onder een glazen dak. Goed nieuws voor Brusselaars, want daar opende een nieuwe vestiging zijn deuren. Yay!

Kunstberg 5, 1000 Brussel

 

Aloha Antwerp

Wie vorig jaar al eens een wandeling maakte langs de Schelde in Antwerpen, ontdekte misschien al een Hawaiiaans pop-up restaurant. 'Aloha Antwerp' was zo'n succes, dat het concept dit jaar terugkeert. Vanaf 11 mei kan je er terecht voor exotische lekkernijen.

Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video