Er komt een ‘Boer Zkt.Vrouw’-huwelijk! Deze boer ging op één knie

Print
Er komt een ‘Boer Zkt.Vrouw’-huwelijk! Deze boer ging op één knie

Foto: VTM

Het gaat de ‘Boer Zkt. Vrouw - De Wereld Rond’-koppels voor de wind. Vorige week bevestigde boer Jan nog dat hij terug naar België komt om een toekomst met Romina uit te bouwen, en ook boer Manu heeft groot nieuws. Hij ging in Zuid-Afrika op één knie… & she said yes!

Ja hoor, deze boer heeft zijn vrouw wel degelijk gevonden. Hilde volgde Manu na het ‘Boer Zkt. Vrouw”-avontuur naar Zuid-Afrika. Half november trok ze dan ook bij hem in. Ondertussen zijn de twee al een jaar samen, en loopt het nog steeds over van de liefde. “Ik ben niet voor nare verrassingen komen te staan”, vertelt Manu in Dag Allemaal. “Ik voel me heel goed bij haar. Wij houden allebei van eenvoudige dingen: lekker gaan eten, een goed glas wijn, veel lachen, tv-kijken, een spelletje Rummikub...”

Dat laatste heeft ook alles met het aanzoek te maken, dat niet bepaald van een leien dakje liep. “Omdat wij vaak Rummikub spelen, had Manu de ring in het zakje met de cijferblokjes verstopt”, vertelt Hilde. “Maar na elf spelletjes had ik hem nog altijd niet gevonden.” De olijfboer vreesde dan ook even dat dit een teken van bovenaf was, maar zette toch door en ging na het spelletje buiten op het terras op één knie.

 

SHE SAID YES

Hilde twijfelde volgens het weekblad geen seconde. Dat de verloving er wel vrij snel komt, wuift Manu weg. “Waarom zou ik dan geen langdurige verbintenis met haar aangaan? Mocht ik nog maar 26 zijn, dan zou ik misschien nog wat wachten. Maar op onze leeftijd…”

Op het trouwfeest is het nog even wachten. De ring staat voor Manu en Hilde meer voor een symbolische belofte dan een aftelperiode tot een trouwfeest. “Ik wil graag dat ook onze vrienden en familie erbij kunnen zijn, en dat is niet in één-twee-drie geregeld. Voor mij telt nu vooral het gebaar. Deze ring toont dat hij mij echt niet kwijt wil.”

Nochtans zou een snel huwelijk erg voordelig zijn voor Hilde, zij verblijft namelijk nog steeds met een toeristenvisum in Afrika en moet daardoor elke drie maanden terug naar België. Als echtgenote van Manu zou dat niet meer hoeven. “Ja, maar wij willen trouwen om de júiste redenen, niet alleen om een verblijfsvergunning te krijgen”, laat Manu weten.

 

Meer over Boer zkt Vrouw

Meest recente video's

Meer video