Hipster alert! Lidl verkoopt binnenkort kussens voor op die Pinterest proof pallet lounge

Print
Hipster alert! Lidl verkoopt binnenkort kussens voor op die Pinterest proof pallet lounge

Foto: Pinterest

Ben jij ook volledig in de ban van al die pallet lounges op Pinterest? En heb jij vorig jaar dan ook iedere bouwvakker de oren van het lijf gezaagd om enkele palletten voor je aan de kant te houden, om daarna tot de conclusie te komen dat je eigenlijk geen kussens hebt om jouw knus hoekje mee aan te kleden? Dan hebben we goed nieuws! Lidl verkoopt binnenkort namelijk op maat gemaakte kussens die jou eindelijk dat Pinterest perfect hoekje bezorgen!

Zet die vuilnisbakken aan de kant, trek dat onkruid uit de grond en trommel je vriend of broer op om met palletten te sleuren. De zon heeft beslist tevoorschijn te komen en dat betekent dat het hoog tijd is om dat knusse hoekje in te richten. Zo’n palletbanken maken kan zelfs de meest onervaren Lego-bouwer, maar het is de zoektocht naar passende kussens die ons keer op keer in een klapstoeltje deed eindigen.

Tot nu, want Lidl ontdekte een gat in de markt en verkoopt vanaf -noteer dit! – 20 april speciale kussens voor iedereen die een pallet lounge in de tuin wil. En het wordt nog beter wanneer je de prijs ziet, want mensen die een professionele naaister – of je tante met wat fingerspitzengefühl - wouden inlassen, weten dat 49,99 euro voor een set echt geen geld is.

Een set bestaat uit een zit- en rugkussen. Kiezen kun je tussen de kleuren zwart en grijs. En wie echt voor de Pinterest look gaat, kan er ook nog een buitentapijt bij kopen voor 9,99 euro. Ons zie je binnen enkele weken in de ochtendglorie voor de deuren van Lidl staan. Die slaap halen we dan wel in tijdens een middagdutje. Buiten. Op onze Lidl-lounge.

Meer info vind je in het magazine van Lidl.

Meer over Interieur

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video