Wauwie! Deze duurzame IKEA-collectie doet ons spontaan zin krijgen in een interieurmake-over

Laat het aan IKEA over om mensen hun volledig maandloon te laten opsouperen aan een spontane huismake-over terwijl het enige wat ze eigenlijk echt nodig hadden een zoutvatje was. Tjah, de Zweedse meubelgigant weet iedereen keer op keer verliefd te laten worden op z’n nieuwe collecties. En ook deze keer is niet anders. Verstop je credit card misschien voor alle veiligheid, want de nieuwe duurzame collectie zal je tijdens je lenteschoonmaak al je oude meubels doen buitenwippen!
Print

Vanaf april maakt IKEA meer ruimte voor een bewuster leven waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt. De meubelgigant verwelkomt meubels van rotan, lampen en bloempotten van bamboe en tapijten van wol in haar collectie. Naast het opleuken van ons interieur wil IKEA z’n consumenten op deze manier helpen hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Dus als we onze zichtrekening leeggekocht hebben, hoeven we ons eigenlijk echt niet schuldig te voelen. Alles voor het milieu, toch?

Die BUSKBO armstoelen mogen definitely onze richting uit komen. En ook op het GAMLEHULT voetbankje waren we op slag verliefd. En nu we toch bezig zijn, die ERTAPPAD-borden zouden ook lang niet slecht staan op onze tafel. En het toeval wil dat we net een nieuwe lamp nodig hadden ook…

Meest recente video's

Meer video