Hoe langer je single bent, hoe beter dat is voor je volgende relatie en wel hierom

Print
Hoe langer je single bent, hoe beter dat is voor je volgende relatie en wel hierom

Foto: Instagram | frassyaudrey

Blijven die pandapunten zich opstapelen, heb je nog steeds niemand gevonden om een zak popcorn mee te delen in de cinema en draaide jouw inschrijving voor ‘Blind Date’ ook op niets uit? Maak je geen zorgen, want hoe erg we ook snel het bed in willen duiken met een nieuwe protégé na een gesneuvelde relatie, een langdurig single bestaan zou net veel beter zijn voor je volgende relatie. Benieuwd waarom? Lees even mee!

 

Zo heb je tijd om erachter te komen waar je écht naar op zoek bent in een relatie

In een relatie doen mensen maar al te vaak wat water bij de wijn. En wijnliefhebbers zoals wij weten dat dat foute boel is. Toegegeven, er moet natuurlijk wel wat ruimte zijn voor compromissen, maar we doen ons in een relatie soms onbewust voor als iemand anders om in het plaatje te passen. Ben je single, neem dan gerust de tijd om jezelf te leren kennen en te weten te komen wat jij wil. Pas dan kun je uitvogelen wat voor partner het best bij jou past.

 

Je moet leren om alleen te zijn. Jij bent meer dan genoeg

Niemand wil alleen zijn, dat begrijpen we maar al te goed. Maar wanneer je dat toch bent, zou je gelukkig moeten zijn met jezelf. Want je geluk, levenslust en focus zou niet mogen afhangen van een andere persoon. Leven zonder een partner is dus niet per se een gemis, het is gewoon anders. En dat hoeft helemaal niet slecht te zijn, want jij komt tenslotte op de eerste plaats.

 

Een nieuwe relatie helpt niet tegen liefdesverdriet

Geluk is een keuze die je zelf maakt, geen enkele ‘rebound’ of fonkelnieuwe relatie zal jouw problemen of pijn doen verdwijnen. Toch niet voor lang tenminste. Geef jezelf dus even de tijd vooraleer je het datingleven terug induikt. Niemand wil tenslotte een date aan tafel die constant over haar ex praat. Wil je opknappen, dan moet je dat àlleen doen.

En hé, we zeggen hiermee uiteraard niet dat je het klooster in moet. Niets mis met wat afleiding nu en dan, maar gun jezelf zeker wat me-time.

Bron: Elite Daily

 

Meer over Seks en Relaties

Meest recente video's

Meer video