Deze 6 trending pony’s zullen jou gegarandeerd overtuigen de schaar in je haar te zetten

Print
Deze 6 trending pony’s zullen jou gegarandeerd overtuigen de schaar in je haar te zetten

Foto: Twitter | Clubsister

To frou of not to frou? Het blijft voor velen een eeuwig dilemma. Want tjah, er komt natuurlijk een schaar bij kijken en voor zover we weten kun je haar nog steeds niet teruglijmen. En toch denk je dat een pony je levenloze lokken wat meer uitstraling zal geven. Maar ook dat je het misschien snel beu zal zijn? We. Got. You, girl. Wat je afgelopen jaar niet durfde, zal je nu ongetwijfeld gewoon doen, want deze trending pony's zijn zo veelzijdig, dat er voor iedereen wat wils is.

 

1. Curtain bangs

Voeg jij graag een beetje seventies Brigitte Bardot stijl toe aan je look? Ga dan voor deze frou. Curtain bangs flatteren iedereen en zijn makkelijk te onderhouden. Met deze pony kan je ook op safe spelen, omdat alle lengtes mooi zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om je frou tijdig te laten bijknippen, want je zal er gewoon altijd flawless uitzien.

Beeld: Instagram | matildadjerf

 

2. De niet zo rechte pony

Ben jij het nonchalantere type? Dan moet deze oneven froufrou de jouwe worden. Omdat de haarlokjes niet allemaal gelijk zijn geknipt, maakt het eigenlijk ook niet zoveel uit en kan je warrig stylen. Met andere woorden: lekker weinig werk!

Beeld: latest-hairstyles.com

 

3. de rechte XL-pony

Dit is er eentje voor de dames onder ons die gezegend zijn met dik en stijl haar. Deze prachtige pony is namelijk niet iedereen gegund. Dit jaar moet je gaan voor een extralange versie, tot onder je wenkbrauwen.

Beeld: Pinterest

 

 

4. De krullende pony

Wie zegt dat krullenbollen niet met een pony staan?! Het is een algemene misvatting dat een froufrou niet flatterend is bij mensen met kleine krullen. Integendeel, ook bij krulhaar kan een pony perfect werken om je gezicht te kaderen.

Instagram | freshlenghts

 

5. Baby bangs

Baby bangs of cropped bangs is een korte pony die boven je wenkbrauwen stopt. Denk bijvoorbeeld aan de fameuze Amélie Poulain, of Emma Watson. Een korte pony  is daarbovenop het perfecte accessoire voor de eeuwig populaire bob. Zo creëer je een fris kapsel, zonder een al te dramatische ingreep.

Beeld: Instagram | salsalhair

 

 

6. De holle pony

Voor deze frou heb je wat meer durf nodig. Nochtans is deze pony meer dan geschikt voor mensen met een uitgesproken beenstructuur in het gezicht. Zo zullen je jukbeenderen en kaaklijn extra geaccentueerd worden en wie wil dat nu niet?

honestlywtf.com

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video