Twitter over tarantula’s en de terugkeer van de verfbom in de derde aflevering van ‘De Mol’

Print
Twitter over tarantula’s en de terugkeer van de verfbom in de derde aflevering van ‘De Mol’

Foto: VIER

Het gegil tijdens de derde aflevering van ‘De Mol’ behaalde qua analogie hetzelfde niveau als een cinemazaal waar 67 veertienjarige meisjes naar een horrorfilm moeten kijken. En dan hebben we het niet over de deelnemers, maar de kijkers thuis die het blijkbaar niet zo begrepen hebben op geleedpotigen. Want wie kiest er ook in godsnaam vrijwillig voor om met een tarantula in bed – scusi: matje – te kruipen? Onbegrip dreef kijkend Vlaanderen rechtstreeks naar Twitter, waar weer heel wat hilarische en steekhoudende theorieën ontsproten.

Van een ommekeer gesproken. Deze aflevering van ‘De Mol’ startte met een lief, klein konijntje dat tegen het eind van de dag ingeruild werd voor slangen en tarantula's. Maar kort daarvoor was er natuurlijk eerst het euvel van slapen in een bed of op de grond. En Ingrid had duidelijk heel wat geld over voor het eerste. Tevergeefs…

 

 

Ingrid eindigde niet alleen op de grond, het arme mens kreeg ook nog eens af te rekenen met twee dieren in de kamer…

 

 

Ook Eva, die zonder enige vorm van twijfel naar de sleutel met het hangertje ‘geleedpotige’ greep, beklaagde haar keuze vrij snel. Wij waren ongetwijfeld dan ook niet de enige die thuis in de kroonluchter hingen bij het zien van die tarantula.

 

 

Even verderop hadden ook Joeri, Bas en Bruno een heus vraagstuk op te lossen vooraleer ze mochten neervlijen op een bed. Want waarom liggen die ballonnen hier in godsnaam?!?!?!

 

 

Eind goed, al goed. Want er raakte toch nog wat geld in de pot. Al hebben sommige kandidaten daar enkele levensjaren voor moeten opgeven. Maar dan was er natuurlijk ook nog de leugen van Gilles. De aflevering eindigde met een cliffhanger van jewelste, al kregen we toch eerst nog het heuglijke nieuws mee dat de verfbom terug geïntroduceerd wordt!

 

 

As always blijft de vraag van de dag natuurlijk: Wie is De Mol? Deze twitteraars denken het ondertussen met zekerheid te weten:

 

 

En of course laten we jullie niet gaan zonder een goede uitsmijter… of drie. Indien je volgende week Vietnamees wil bestellen, Joeri to the rescue!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video