Sexy! Waarom deze feather bra het lingeriestuk is die elke vrouw nu wil hebben

Print
Sexy! Waarom deze feather bra het lingeriestuk is die elke vrouw nu wil hebben

Foto: Pinterest

Er is niks zo persoonlijk als het vinden van de perfecte beha voor jouw unieke paar borsten. Of ze nu klein en compact zijn of je met een grote voorgevel door het leven trekt, de ultieme ondersteuning vinden is geen makkie. Toch blijkt er nu een passe-partout oplossing die zich als een wolkje rond je borsten zou wikkelen en dus voor elk type vrouw als gegoten zit.

De feather collectie van Natori is helemaal niet nieuw, maar we zien het bescheiden exemplaar herhaaldelijk opduiken bij onze favoriete stijliconen, televisiesterren en celebs. Het geheim achter deze cult-beha? Alle dragers zweren bij het ongeëvenaarde comfort. Als er één beha voelt alsof je er niet eens eentje aanhebt, dan zou het deze wel zijn. Dat het iconische ontwerp voor een breed assortiment aan maten en kleuren wordt gebruikt kunnen we dus alleen maar toejuichen!

Oké, toegegeven: dit stuk zal je lief niet verkiezen uit je hele verzameling lingerie, want dit simpel behaatje werkt nu eenmaal niet als stuwende kracht op het libido. Daarom is het ook nóg overtuigender dat alle it-ladies plots met hetzelfde bescheiden exemplaartje rondparaderen. Zo droeg Lady Gaga haar volledige Mark Ronson Grammy Afterparty look op aan het topje. Menig stem uit de modewereld bevestigt: dit moet elke vrouw in huis halen. 

De Natori feather beha heb je voor iets meer dan 60 euro en is online verkrijgbaar op heel wat verschillende webshops. 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video