Move over, balayage! ‘Mallen streak’ is de frisse haarkleurtrend waar we allemaal naar zullen vragen

Print
Move over, balayage! ‘Mallen streak’ is de frisse haarkleurtrend waar we allemaal naar zullen vragen

Foto: Pinterest | unknown

Balayage scheert al jaren hoge toppen in het haarlandschap, en dat mag nog even zo blijven als het aan ons ligt. Maar voor wie op zoek is naar iets nieuw: er is wel degelijk opvolging verzekerd. Net op tijd om afscheid te nemen van je winterse lokken en opnieuw een sunkissed hairdo te verwelkomen. Maak kennis met ‘mallen streak’, de nieuwste haarkleurtrend die op onze radar verscheen. PS: hou je telefoon bij de hand, want je zal een afspraak willen maken bij de kapper na het lezen van dit artikel.

Balayage is en blijft een iconische highlight techniek, maar af en toe is het wel leuk om eens iets anders bij de kapper te vragen dan ‘the usual’. Insert mallen streak, Pinterest’s nieuwste obsessie en binnen twee minuten waarschijnlijk ook die van jou.

Net zoals balayage is mallen streak een heel toegankelijke haarkleurtrend. De benaming is afkomstig uit het Engels en staat voor een pigmentloos stukje haar dat sommige mensen van nature hebben. Zo kan bijvoorbeeld iemand met gitzwart haar een blonde lok in haar kapsel hebben door gebrek aan pigmenten op die plaats van haar haardos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lou (@loulovesbowties) op

 

 

Vraag je mallen streaks bij de kapper, dan zal die enkele lokken haar lichter verven dan de rest. Het kleurverschil creëert een mooi natuurlijk effect die je kapsel diepte geeft. Hoe heftig je de mallen streak wil maken, is volledig up to you. Heel wat vrouwen opteren voor lichtere stukjes rond hun gezicht. Erg flatterend, kijk maar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JOHNNY RAMIREZ Colorist (@johnnyramirez) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CHELSEAHAIRCUTTERS (@chelseahaircutters) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video