Onfeilbaar: deze look bestaat slechts uit twee stuks en staat echt iedereen!

Exact 4 minuten en 39 seconden hebben om een outfit uit te kiezen en aan te trekken, maar er toch fancy as f*ck willen uitzien. Simpel! De oplossing is een onfeilbare outfit die nooit ofte nimmer teleurstelt, iedereen goed staat en maar uit twee stuks bestaat. En het wordt nog beter, want beide items hangen waarschijnlijk in je kast. Yep, we hebben het over een jeansbroek en chique blouse. De twee gecombineerd zijn netjes genoeg om een vergaderzaal in te trekken, scoren goed qua fashiongehalte en zijn casual genoeg om je op je gemak te voelen. Deze dames geven alvast het goede voorbeeld.
Print

Enkele tips die het plaatje af maken:

  • Stop de blouse in je broek en trek er lichtjes aan zodat ie comfortabel zit bij het bewegen. Jani noemt dit ‘bloezen’ en het is de ideale manier om een taille te creëren.
  • Zorg ervoor dat je een jeans hebt die past bij je figuur. Twijfel je over welke stijl dat is, dan vind je alle tips in dit artikel.
  • Aangezien je maar twee stuks aantrekt, mag de blouse er wel uitspringen. Ga voor een satijnen exemplaar, een leuke print of opvallende mouwen. Je kunt hier alvast heel wat inspiratie vinden.
  • Een paar hakken doet deze look alle eer aan, dat kan gaan van een leuk enkellaarsje tot torenhoge pumps.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video