Babynieuws! Zangeres Selah Sue is bevallen van haar tweede kindje

Print
Babynieuws! Zangeres Selah Sue is bevallen van haar tweede kindje

Foto: Instagram | selahsueOFFICIAL

Het geluk kan niet op ten huize Sanne Putseys (29), beter gekend onder de naam Selah Sue. Zo vieren ze niet enkel de tweede verjaardag van haar zoontje Seth, maar werd de zangeres ook voor de tweede keer mama. En dat op dezelfde dag!

Met het grappige onderschrift ‘Pusherman now, pushing woman in a few months. 2nd trooper on its way!’ en een overduidelijk bol buikje kondigde Selah Sue eind vorig jaar haar zwangerschap aan. Ook de geboorte van haar tweede zoontje maakte zelf bekend via Instagram. De kleine spruit kreeg de bijzondere naam ‘Mingus’.

Op de foto die Sanne postte zien we de kersverse grote broer Seth met een pasgeboren Mingus in zijn armen. Het bijschrift luidt: “Big bro Seth meets little bro Mingus! Happy birthday to both!”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big bro Seth meets little bro Mingus! Happy birthday to both ! ??

Een bericht gedeeld door selahsueOFFICIAL (@selahsue) op

 

Samen met Mingus bestaat het gezin van Selah Sue nu uit zes. Haar partner Joachim Saerens, die keyboards speelt in de band van Selah Sue, heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie. Al is het nooit een geheim geweest dat dat Sanne droomde van een groot gezin.

Wij wensen de trotse ouders alvast alle geluk toe!

Meer over BV

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video