Holy McDony! Na de veggie burger lanceert McDonald’s vegan nuggets

Print
Holy McDony! Na de veggie burger lanceert McDonald’s vegan nuggets

Foto: Unsplash | Miguel Andrade

Tot voor kort moesten veganisten die meegesleurd werden naar een McDonald’s zich tevreden stellen met een side salad… zonder dressing dan nog wel. Maar we hebben goed nieuws, want na de vegetarische burger introduceert onze favo fastfoodketen nu ook veganistische nuggets, bij de liefhebbers ook wel gekend als eetbaar goud. *kwijl*

In tegenstelling tot de veggie burgers, bevatten de nuggets geen imitatiekip. De krokante goedjes worden voor veganisten opgevuld met een mix van aardappelen, kikkererwten, ui, wortels en maïs. Klinkt dit lekker, of klinkt dit lekker?

Voor je het op een loopje naar de McDo zet, zul je over een hele goede conditie moeten beschikken, want de snack is op dit moment alleen nog maar in Noorwegen te verkrijgen. Daar wordt de veganistische variant van de befaamde Chicken McNuggets als test op de menukaart toegevoegd. Fingers crossed dus dat dit een overweldigend succes is en we de vegan nuggets ook snel in België mogen verwelkomen!

 

VERY VEGAN

McDonald’s begeeft zich al langer op het vegan pad. In Zweden lanceerde de fastfoodketen de McVegan en falafelnuggets, Finland schuift EVeggo’s over de toonbank en in Groot-Brittannië bestel je sinds kort een veganistische Happy Meal.

Meer over food

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video