Dit basic item is gegarandeerd jouw beste aankoop ooit en ziet er altijd chic uit

We geven 'm soms niet de eer die hem toekomt, maar de witte blouse is en blijft een kastklassieker. Of je nu naar een feestje gaat, richting kantoor vertrekt of gewoon boodschappen gaat doen, een witte blouse is altijd een trouwe compagnon in tijden van outfitstress. De basic der basics, zo noemen we het. Enfin, je snapt het wel, je moet er dus echt één in huis hebben. Wij tonen je alvast hoe je het witte hemd op een Jani-proof manier draagt!
Print

 

DE KLASSIEKER

Deze klassieke combinatie gaat al jaren mee en met goede reden. Laat een paar knoopjes van je hemd open, vul aan met verfijnde juwelen en gooi er een jeans onder. Een foolproof combo om er instant glamoureus uit te zien.

 

DAT EXTRA LAAGJE

Onder een jurk, trui of salopet: een wit hemd geeft zowat iedere outfit een chique upgrade, maar is tegelijkertijd ook dat perfecte extra laagje wanneer het alternatief te bloot of te koud is.

 

WITTER DAN WIT

In de zomer kun je jouw bruin kleurtje nog eens extra in de kijker zetten met een volledig witte outfit. En ja hoor, ook hiervoor leent een witte blouse zich als het ideale item om er een wow-outfit van te maken.

 

DE PERFECTE BLOUSE

  • De vorm – oversized of net getailleerd – hangt volledig af van jouw persoonlijke stijl, maar zorg ervoor dat er wel degelijk vorm in jouw blouse zit zodat je jouw figuur in de kijker kunt zetten.
  • Kijk goed naar de stof. Met katoen zit je bijvoorbeeld altijd goed, polyester daarentegen… Je wilt tenslotte niet met gele vlekken onder je oksels rondlopen.
  • Ook al laat je je blouse open, let erop dat de blouse niet open gaapt omwille van je buste.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video