WTF: zo erg verschillen broeken in dezelfde maat van deze winkels

Print
WTF: zo erg verschillen broeken in dezelfde maat van deze winkels

Foto: Shutterstock

Het zou allemaal zo simpel kunnen zijn, maar eigenlijk is het echte rocket science: de juiste (jeans)broek vinden. Dan denk je éindelijk je maat te kennen, om dan toch teleurgesteld te worden wanneer je daar plots niet in past. Twittergebruiker Chloe was het zo beu dat ze besloot op onderzoek uit te gaan. De resultaten zijn schokkend!

Online shoppen is een nachtmerrie als het op broeken aankomt: bij het ene merk heb je maat 38, bij het andere dan weer maat 40. VRESELIJK! Blijkbaar zijn we niet de enigen met deze frustratie, want Twitteraar @chloemmx was het ook helemaal beu. Ze besloot dan ook om een testje te doen: ze kocht zes broeken uit verschillende winkels in maat 40. Die legde ze allemaal bij elkaar en het resultaat spreekt voor zich.

Wat het nog hallucinanter maakt: het onderste paar past haar perfect, terwijl de tweede broek bovenaan te klein is, alhoewel die er opvallend breder uitziet. WTF? Ook zit er verschil tussen broeken uit dezelfde winkel. "Er staan twee paar broeken in maat 40 van Bershka op de foto en ze verschillen allebei in breedte", vertelde Chloe aan Metro. De krant probeerde de ketens te bereiken voor commentaar maar die bleven opvallend stil. 

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video