OMG IT'S OFFICIAL: er komt een vervolg op P.S. I love you

Print
OMG IT'S OFFICIAL: er komt een vervolg op P.S. I love you

Foto: EVOKE.ie

Na jaaaaaren wachten is het eindelijk zo ver: auteur Cecelia Ahern heeft een vervolg geschreven op ons all time favorite boek P.S. I love you en het heet: Postscript. YAY, wij kunnen al niet meer wachten!

Voor zij die het boek nog niet gelezen hebben of de film nog nooit hebben gezien (shame on you!): P.S. I love you gaat over een koppel Holly en Gerry. Gerry overlijdt door de gevolgen van kanker, maar hij laat 10 enveloppen achter voor zijn vrouw. Zij mag er elke maand ééntje openen. De enveloppen die ze ontvangt, zijn bedoeld om haar te helpen tijdens het verwerkingsproces van haar verdriet. Elke brief eindigt met: 

Het vervolg
Het boek werd gepubliceerd in 2004 en op 1, 2, 3 was het een bestseller. Daardoor werd het verfilmd in 2007 met Hilary Swank en Gerard Butler. Nu, vijftien (!) jaar later komt auteur Cecelia Ahern met het beste nieuws ooit! Ze schreef een vervolg genaamd Postscript. Ze deelde dit leuke nieuws via Twitter:

Het vervolg wordt op 19 september uitgebracht in Engeland en Ierland. Daarna zal het boek ook wel verschijnen in België, wij zijn meeega excited en kunnen alvast niet wachten! 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video